Salut,am comis o mare greseala ieri dimineata,vina a fost a mea aproape in totalitate.Dupa un drum de 6 ore de la Iasi si 350 km parcursi mai aveam aproape 60 km si ceva si ajungeam acasa.Eram pe E 85 in apropiere de urziceni,eu eram pe banda a doua in fata mea alta masina iar pe prima banda,de fapt pe amandoua benzile, un tir.Nenea cu tirul s-a hotarat brusc sa vireze spre stanga spre iesire blocand amandoua benzile.Masina din fata mea cand a vazut ca ii inchide banda a franat violent iar eu ca tolomacul la fel frana dar distanta apreciata intre mine si el nu a fost indeajuns de mare.L-am lovit in spate stanga ,bara rupta si hayonul indoit el iar eu mai grav aripa dreapta incepand cu farul.Avarii sunt urmatoarele la mine:Capota indoita,masca faruri indoita si impinsa spre alternator,capota dreapta si contraaripa,far dreapta(spart in bucati mici),bara fata si element inchidere bara dreapta.Usa pasager fata nu se mai inchide desi nu a fost lovita(este lasata in jos si impinsa in spate din balamale) iar plafonul deasupra aceleiasi usi este infundat pe doua portiuni de 15-20cm.
Nu au fost victime,acum ma intreb cat o sa ma coste repararea masinii.Casco nu am.
Nu au fost victime,acum ma intreb cat o sa ma coste repararea masinii.Casco nu am.
Comment