Zgarietura...trebuie Sa Platesc Frasiza?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ok , Andrei , graba , sunt la serviciu si mai am si treaba . Ai dreptate .
    Cristi Xp , trebuie si sa ai casco 3 ani la acelasi asigurator . Eu pe masinile la care anul trecut nu am avut dauna am fransiza aplicabila de la a 2 dauna anul acesta si reducere 5 % la prima de asigurare .
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Nu de tine ziceam, ci in general. Multi care au scris aici au zis franciza.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by FLORIN77 View Post
        Ok , Andrei , graba , sunt la serviciu si mai am si treaba . Ai dreptate .
        Cristi Xp , trebuie si sa ai casco 3 ani la acelasi asigurator . Eu pe masinile la care anul trecut nu am avut dauna am fransiza aplicabila de la a 2 dauna anul acesta si reducere 5 % la prima de asigurare .
        eu am avut 2 ani fara dauna,25% reducere,si la prima dauna a trebuit sa platesc acum fransiza...
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

@Cristi_xp : Spoilerul nu zgariat rau...E un pic raschetat
          @andrei : Da..Scrie in contract ca am fransiza si mi-a zis si baiatu cand mi-a facut contractul.NU stiu ce sa fac,as lasa-o asa dar mi se rupe inima cand o vad nici 3 luni n-a facut si mi-au si "botezat-o"
          Attached Files
          http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
          Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

Am intrat si eu in clubul celor nenorociti de nesimtiti , jigodii sau ce sunt . Azi dimineata am gasit masina zgariata pe partea dreapta , pana la grund . Nu e linie continua , aripa spate 40 cm , usa spate 40 cm si usa fata ~ 30 cm . Sa turbez cand am vazut-o asa . In trei luni decand am cumparat-o pe 14-15 august mi-au furat capacele de roti pe spate si peste o luna ( 14-15 sept ) mi-au zgariat-o .

Comment

Nu am Casco dar ma gandesc sa fac . Cu cat mi-ar diminua ( scadea ) valoarea masinii aceste zgarieturi la un tip de asigurare full casco. Sau sa repar zgarieturile si dupa aia sa fac casco .

Comment

...Ce nesimtiti...Ma mir ca se mai fura capace la masini...Cu zgariatul se poarta...A mea a fost zgariata la doua zile dupa ce am cumparat-o ...Asa e si acum...Probabil vreo trotineta,bicicleta sau...Cheie

...nu platesti fransiza la prima reparatie!...
                Last edited by viorelu; 15 September 2008, 21:00.

Comment

Originally posted by viorelu View Post
                  ...Ce nesimtiti...Ma mir ca se mai fura capace la masini...Cu zgariatul se poarta...A mea a fost zgariata la doua zile dupa ce am cumparat-o ...Asa e si acum...Probabil vreo trotineta,bicicleta sau...Cheie

...Nu platesti fransiza la prima reparatie!...
                  Cine spune? Am CASCO la BCR asig, la prima dauna (zgarietura) am platit, nu m-au iertat

Comment

Eu la Asirom...La prima nu am platit.La a doua am auzit ca trebuie asa ca am facut-o cu bani fara Casco.

Comment

Depinde de asigurator, dar in general, se plateaste fransiza la orice dauna.

Comment

Originally posted by madi View Post
                        Nu am Casco dar ma gandesc sa fac . Cu cat mi-ar diminua ( scadea ) valoarea masinii aceste zgarieturi la un tip de asigurare full casco. Sau sa repar zgarieturile si dupa aia sa fac casco .
                        Daca masina este noua (de anul acesta), in primul an valoarea politei casco reprezinta exact valoarea de pe factura a masinii. Nu cred sa se reduca valoarea asigurata, daca este zgariata minor, deoarece franciza este de 100 euro, iar zgarieturile nu cred ca depasesc aceasta valoare. Oricum ti-o vor fotografia, asa ca daca tot vrei sa faci casco, remediaz-o inainte de a te duce la ei.
                        sigpic

Comment

@ VALIX-- Zgarieturile sunt pana la grund , se vede grundul . A apasat nenorocitul bine pe scula cu care a zgariat pentru ca in unele locuri se vede cum zgarieciul a patinat pe vopsea . A zgariat sa faca cat mai multa paguba . Asa m-am gandit sa fac si eu, sa remediez inainte de a ma duce la ei ( Casco ). Din pacate cred ca se poate remedia decat vopsit( usi si aripa spate). Usturator la buzunar .

Comment

@VALIX: Adica reparatia zgaieturilor alea sa coste doar 100 euro? Cred ca glumesti, sub 300 euro nu costa, in service Dacia.
                            Cat despre fransiza (nu franciza!), difera in functie de asigurator si de dorinta clientului. Poate fi 0, 10/20%, 100/200 euro sau alte sume. Deci cand ai zis ca e 100 de euro trebuia sa spui la care asigurator.

Comment

Am masina de 1 an si intentionez sa fac asigurarea la ARDAF ,unde NU este franciza si am voribit sa nu iasa in poze micile zgarieturi si capota un pic lovita! Ma ajunge aproximativ 12 milioane/an !

Comment

Eee si uite asa...Azi dimineata mi-a mai facut cineva o "surpriza"...Inca o zgarietura pe toata usa spate dreapta adanca...De toata frumusetea m-am saturat de lumea asta rea nu am facut rau la nimeni sa ma duc sa le fac nu-mi convine ca am fransiza aia nenorocita.Acum e zgariata "stereo" si pe stanga si pe dreapta.
                                aveti idee daca trece anul si nu am avut nici un incident platesc casco mai putin ? Cam cu cat...?
                                http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
                                Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google