Depinde de asigurator, de obicei tot atat platesti.
Zgarietura...trebuie Sa Platesc Frasiza?
Collapse
X
-
-
Originally posted by madi View PostNu am Casco dar ma gandesc sa fac . Cu cat mi-ar diminua ( scadea ) valoarea masinii aceste zgarieturi la un tip de asigurare full casco. Sau sa repar zgarieturile si dupa aia sa fac casco .
[QUOTE=viorelu;176277
...Nu platesti fransiza la prima reparatie!...[/QUOTE]
Originally posted by dj 21 rac View PostCine spune? Am CASCO la BCR asig, la prima dauna (zgarietura) am platit, nu m-au iertatOriginally posted by viorelu View PostEu la Asirom...La prima nu am platit.La a doua am auzit ca trebuie asa ca am facut-o cu bani fara Casco.
1. Fransiza aplicabila de la primul dosar de dauna ( cazul lui dj 21 rac )
2. Fransiza aplicabila de la al doilea dosar de dauna ( cazul lui Viorelu )
3. Discount de 5/10/15.......Chiar 25 % la cota de prima anuala in cazul anilor fara daune cum spune Andrei .
4. Fransize de 100.....300 euro ( maxim pe care l-am intalnit )
5. Se poate si fara fransiza dar in cazul asta cota de prima anuala este mai mare cu aproximativ 10 % .
CIKY , nu stiu exact cu cat dar cota anuala se reduce putin . De obicei la reinnoire nu se mai fac poze masinii deci ar fi bine sa stai sa se implineasca anul , sa reinnoiesti polita si apoi sa repari masina . Dar este posibil ca asiguratorul tau sa vrea sa faca poze masinii . Si atunci mai bine ii intrebi daca la reinnoire mai este necesara prezenta masinii pt poze . Dar atentie , trebuie sa faci reinnoirea inaine de a expira polita actuala ( preferabil in ultima saptamana de valabilitate ) .B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Da..Ms frumos FLORIN.O sa sun la ei sa ii intreb de poze si sa-i mai intreb daca la primul incident platesc fransiza...Si daca nu platesc ma duc sa fac zgarieturile.
Comment
-
Totusi, eu prefer sa platesc mai mult dar sa fie fara fransiza.
Comment
-
Am si eu CASCO fara fransiza. Nu m-am gandit niciodata daca e mai bine cu fransiza sau fara, dar, cum masina e in leasing, nu depinde de mine.
Un coleg si-a facut masina dupa niste zgarieturi si un accident usor, cu doua dosare CASCO, a platit de doua ori fransiza... Am avut si eu nevoie o data pentru o zgarietura (vezi poza), a fost tare bine ca am contract fara fransiza.Attached FilesLogan Ambition 1.5 DC
Comment
-
Eu am la asirom si am patit la fel ca viorelu la prima dauna nu am platit nimic dar la 2 a am platit franciza dar anul asta nu o sa mai imi fac la ei ca daca ai daune la ei dureaza pana iti da acceptul si o luna pentru vopsirea bari din fata cum am avut eu
Comment
Comment