Problemele sunt urmatoarele in sistemul de asigurari, ca doar lucrez pentru ei:
- cei care au masini, abia au bani de RCA. Deci, reduc costurile ca sa vanda
- suntem indisciplinati in trafic
- vrem doar lucrari de super calitate, la costuri foarte mari, ca doar na "am platit domne' si imi parvine", pardon mi se cuvine
- service-uri auto ce umfla preturile
- furtul din sistem
Evident ca la un moment dat se duce dracului totul, ca doar n-are cum sa mearga cand toata lumea fura.
Si daca lucreaza cu Euroins, ce? Si daca e broker, ce? Ce treaba aveti voi cu reptila? El este unul de miile de persoane ce vinde RCA-uri.
Vreti sa fie siguranta la RCA si sa nu se mai intample lucruri nasoale? Cumparati RCA-ul cel mai scump!!!!
E ca si cum ai merge intr-un bar, ceri apa plata si te-astepti sa fie sampanie. Iar apoi intra altii, cumpara toti apa si cer sampanie.
Fratilor, sampanie la pret de apa nu exista!!!
@leutule: eu sunt unul dintre cei ce lucreaza in sistemul de asigurari. Nu conteaza pentru ce firma/firme lucrez. Important este ca sunt foarte multe nereguli in foarte multe dosare, ca doar le vad zi de zi.
Cati dintre voi nu si-au vopsit toata bara, ca doar na, merge si asa.
Cati dintre voi nu si-au schimbat bara cu alt model, ca doar merge si asa.
Hai sa nu strigam hotul, cand hotia e chiar la noi.
Eu cand vad nereguli, anunt POLITIA! Deci, mare atentie, pt ca atunci chiar nu se mai vede niciun ban, ba chiar va si treziti (cei ce fac "smecherii") cu somatii.
Si am cazuri garla.
Acum nu mai merge sa se fure chiar asa!
- cei care au masini, abia au bani de RCA. Deci, reduc costurile ca sa vanda
- suntem indisciplinati in trafic
- vrem doar lucrari de super calitate, la costuri foarte mari, ca doar na "am platit domne' si imi parvine", pardon mi se cuvine
- service-uri auto ce umfla preturile
- furtul din sistem
Evident ca la un moment dat se duce dracului totul, ca doar n-are cum sa mearga cand toata lumea fura.
Si daca lucreaza cu Euroins, ce? Si daca e broker, ce? Ce treaba aveti voi cu reptila? El este unul de miile de persoane ce vinde RCA-uri.
Vreti sa fie siguranta la RCA si sa nu se mai intample lucruri nasoale? Cumparati RCA-ul cel mai scump!!!!
E ca si cum ai merge intr-un bar, ceri apa plata si te-astepti sa fie sampanie. Iar apoi intra altii, cumpara toti apa si cer sampanie.
Fratilor, sampanie la pret de apa nu exista!!!
@leutule: eu sunt unul dintre cei ce lucreaza in sistemul de asigurari. Nu conteaza pentru ce firma/firme lucrez. Important este ca sunt foarte multe nereguli in foarte multe dosare, ca doar le vad zi de zi.
Cati dintre voi nu si-au vopsit toata bara, ca doar na, merge si asa.
Cati dintre voi nu si-au schimbat bara cu alt model, ca doar merge si asa.
Hai sa nu strigam hotul, cand hotia e chiar la noi.
Eu cand vad nereguli, anunt POLITIA! Deci, mare atentie, pt ca atunci chiar nu se mai vede niciun ban, ba chiar va si treziti (cei ce fac "smecherii") cu somatii.
Si am cazuri garla.
Acum nu mai merge sa se fure chiar asa!
Comment