Din cate stiu,chestia cu rudele de gradul intai se aplica si in cazul politei casco.
Asigurare Pe Numele Bunicii?
Collapse
X
-
impacare
Originally posted by Razvy View PostPacco, faci asigurari la astra degeaba baiete! Nu cred ca loganul tau are peste 10 ani, ca sa nu-i poti face casco!
Legat de procura, cei care ati comentat mai devreme de ea, cititi legea mai bine! Ultima oara cand am citit-o scria cu negru pe alb ca pentru rudele de grad 1 (sot/sotie, copil/parinte) nu trebuie asa ceva!
nimeni nu detine solutia infailibila. o putem crede sau nu.
pe talonul masinii nu scrie nume si prenume titular si toate rudele de gradul I
proprietarul este unul singur.
ceea ce spui tu e adevarat doar relativ insotit de termenul "se poate...."
nu exista scris negru pe alb nicaieri in lege. sau daca e scris este cu alt inteles
decat cel pe care il banui.
e doar o observatie a mea
o seara frumoasa
Comment
-
Luciane, nu trebuie sa scrie pe talon, scrie pe buletin numele parintilor ;)
Am patit-o inclusiv la vama, m-au intrebat de ce nu am procura, si cand le-am spus frumos ca nu am nevoie ca e mama proprietara, m-au lasat sa plec fara sa spuna pâs.
Narcis, spune-mi ce nu am citit bine din ce a scris el.
Comment
-
eu nu am spus ca nu ai dreptate.
esti o exceptie la fel ca multe altele.
sunt efectuate de oameni cu intelegere.
dar nu e lege asa cum spui tu
daca vamesul nu voia sa te lase nu te lasa. nici o lege nu-l obliga sa te lase sa treci
iar cu intelesul as spune ca intr-un anumit fel ai dreptate.
nu cred ca loganul poate avea mai mult de 10 ani si se poate incheia un casco prima data la o vechime de cel mult 10 ani. sunt totusi societati care limiteaza la 8 sau 7 ani
Comment
-
Masina este din 92, cu motor 1.8. Unde am scris eu ca vreau sa inmatriculez un Logan pe numele bunicii?
Cine iti mai face casco la o masina veche de 21 de ani, si de ce as face cand cei din service-uri nu au de unde lua piese pentru reparatie?
Eu am intrebat doar de rca ca sa stiu pe numele cui inmatriculez masina.
La Astra mi-a dat asigurarea 3309 lei/an...
Ma interesa care sunt etapele care trebuie sa le parcurg pentru a inmatricula masina pe numele altcuiva, imi pare rau daca thread-ul meu te-a deranjat cu ceva.
Te salut, o seara buna.sigpic
Comment
-
Nu m-a deranjat threadul, se pare ca am inteles eu gresit.
Deci nu-mi vine sa cred cand vad sumele astea fabuloase care le obtineti la astra, poate din cauza varstei?
Pai in primul rand, ca sa poti inmatricula o masina pe numele altcuiva, trebuie sa mergi cu acel cineva cand se face contractul de vanzare-cumparare, apoi acel cineva trebuie sa mearga sa rezolve toate actele necesare. Desi indicat ar fi sa mergi cu bunica ta la o firma care se ocupa cu asa ceva, e mai simplu si mai rapid.
Comment
-
Originally posted by Razvy View PostLegat de procura, cei care ati comentat mai devreme de ea, cititi legea mai bine! Ultima oara cand am citit-o scria cu negru pe alb ca pentru rudele de grad 1 (sot/sotie, copil/parinte) nu trebuie asa ceva!
Multumesc !
Comment
Comment