Salutare! Va expun urmatoarea problema: In urma cu 5 zile eram in trafic iar un auto cu numere straine ma loveste in spate proiectandu-ma in masina din fata. A fost cu circ, se dorea inscenare de accidente, sa fie alt sofer la volan, etc. la care nu am fost de acord. Am mers la politie, s-a intocmit PV si a primit amenda soferul cu auto strain. La iesire de la constatari auto ne-a ras in fata ca nu ne da nimic acum si ca ne va da cand are timp si nu se stie cand isi va face timp. Acum eu am reparat masina pe casco, iar colegul in care am fost proiectat se descurca cu BAAR-ul.
Problema e urmatoarea: ne suna (sa ne faca un bine crede soferul vinovat, sa ne dea polita lui de asigurare) insa ne cere si datele personale atat ale mele cat si cele ale colegului (zicea ceva de casco). Sigur are PV, scrie acolo ce auto au fost implicate, la ce ii trebuiesc datele noaste, ale nevinovatilor? Va multumesc mult!
Problema e urmatoarea: ne suna (sa ne faca un bine crede soferul vinovat, sa ne dea polita lui de asigurare) insa ne cere si datele personale atat ale mele cat si cele ale colegului (zicea ceva de casco). Sigur are PV, scrie acolo ce auto au fost implicate, la ce ii trebuiesc datele noaste, ale nevinovatilor? Va multumesc mult!
Comment