Parbriz Si Bara Fata - CASCO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Parbriz Si Bara Fata - CASCO

Neatza. Am 2 nelamuriri:

1. Am parbrizul crapat din cauza unei pietricele. Crapatura sa intins pe jumatate de parbriz si este deranjat. Unde sa ma duc si ce pasi trebuiesc parcursi pentru inlocuirea lui?

2. Mi-am lovit bara de pe fata intr-o bordura inalta si s-a spart in partea stanga jos. La fel ca mai sus....Trebuie sa trec si pe la politie sau sa ma duc direct la CASCO?

P.S. Scuze daca s-a mai vorbit despre asta dar sunt la serviciu si nu am acces la internet foarte mult timp, deaceea va rog sa ma sfatuiti

Va multumesc !!!

Te duci la politie si iei dovada si cu dovada te duci la casco (si pt bara si pt parbriz)

Comment

Un sfat, la politie declari ca asa ai gasito in parcare,te scuteste de alte declaratii inutile.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Masina sa fi fost parcata regulamentar si totul s-a intamplat in imprejurari necunoscute.
        Stii vorba aia:"nu cerceta ca nu stii peste ce dracu mai dai".

P.S.
        Imi place nr.tau, daca in loc de 26 aveai 77 era nice,nice.......

Comment

Off: Era luat 77 ca am si eu un prieten in BZ ... 88 ZZZ )))) si se zgaria pe ochi

Comment

Pentru orice problema de genul asta se merge la politie pentru declaratie, dupa care la agentul constatator, iar apoi in service.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Va multumesc tuturor pentru sfaturi vineri la prima ora ma ocup de treaba asta. Inca odata...Multumesc

off-topic: Am incercat sa iau numarul BZ-22-ZZZ...Asta mi se pare si mai frumos. Toate cele bune

Comment

Pentru parbriz e mult mai bine sa declari ca ai gasit-o lovita in parcare.

Pentru bara depinde le locul unde a luat lovitura. Daca este o lovitura ce putea fi luata in timp ce masina era parcata. Daca lovitura este prea jos e posibil sa puna mai multe intrebari. Si in cazul asta e mai bine sa declari ca ai luat o bordura sau o piatra pe mijlocul drumului.
                tema, ideea si morala este banii
                banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

Treaba sta in felul urmator. Am fost la politie si a zis ca pentru parbriz imi da dovada dar pentru bara nu ca este prea putin lovita. Deci o sa fac in felul urmator.....

Trebuie sa imi iau inima in dinti si sa il lovesc pe un prieten care are cui pe spate si sa imi rup bara pe fata, apoi ma duc la politie si imi dau dovada(+amenda ca nu am pastrat distana fata de cel din fata mea) Daca nu ma insel, cei de la asigurari imi deconteaza 6 milioane pe bara, deci pot sa imi pun una modificata, iar eu imi dau banii pe ea ;)

Mai ramane de facut sa busesc bara si treaba este facuta Inlocuiesc si parbrizul si bara in acelasi timp

O fi bine cum procedez?

Comment

Decat sa lovesti alta masina, mai bine cauta un gard, un stalp, altceva... Si nu mai iei nici amenda
                    GL-22-TOF

Comment

Cel mai bine spui ca ai lovit o piatra sau o creanga de pe mijlocul drumului. Asa ai sanse mai mari sa scapi de amenda.
                      tema, ideea si morala este banii
                      banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google