Accident :((

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accident :((

Nu stiu prea multe detali, acum m-au sunat ai mei si mi-au spus despre accident.
    Am mai multe intrebari de pus acuma:
    Daca de exemplu este lovita si bara, in cazu asta as vrea sa pun una Pilot daca tot am ocazia dar am o nelamurire, imi fac aia de la casco deviz (bara etc.) iar eu aleg sa imi fac masina singur (si sa imi dea ei bani dupa reparatie) ok pana aici, eu ma duc la pilot (cumpar bara) si o sa imi elibereze o factura(fara fata logan pilot) sau eu stiu cum o scrie in factura, cel de la asigurari nu va zice nimic pentru ca scrie altfel si nu scrie "bara fata logan"??? sau trebuie sa ii dau si lui o atentie si se face ca nu a vazut ce scrie pe factura???
    Va rog frumos aflati-mi si mie pretul unei bari stock si una Pilot ca nu stiu care este diferenta de pret care este mai ieftina va rog. PLZ
    O sa revin mai tarziu cu mai multe detali poate si poze.
    Last edited by 2fast4u; 1 June 2007, 17:30.
    sigpic

Bara stock costa 1000 ron nevopsita.
    Daca masina a fost lovita de altcineva si nu a fost tatal tau de vina nu-ti trebuie Casco, iti trebuie doar RCA-ul vinovatului.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cum mai nene sa fie asa scumpa o bara stock , ca cea de la pilot e model DS-541.45 RON si model RL- 629.75 RON oare dece diferenta asta asa mare de pret??
      Ar avea ceva in potriva asiguratorul daca , daca dauna va fi mai mica cu 4 mil ?? eu zic ca nu dar cine stie ....
      sigpic

Comment

Chiar daca bara e doar julita, eu zic s-o shimbi pe Casco, si iti pui de care vrei tu (stock sau una de la Pilot).
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

De ce nu cauti un magazin care vinde piese Logan, vorbesti sa-ti faca o factura pentru o bara (in schimbul unei atentii) si ramai si cu bani?
          Although people think so.... Kurt is not dead !!!!

Comment

Chiar daca e vechi topicul. 10 MILIOANE O BARA STOCK LOGAN ?????!!!!!??
            MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Un prieten si-a rupt spoileru intr-un stalpuletz si l-a schimbat pe casco. Mi-a aratat factura si parca era 11 mil (daca mai tin eu bn min): spoileru, bara de protecie (aia de fier din spatele spoilerului), vopsitu (era vopsea metalizat), montat proiectoare de pe bara vheche pe cea noua(era laureat modelu )
              ...de doi lei :p

Comment

Bara propriuzisa nu este 10 mil , dar bara cu vopsit , manopera , tras de timp etc ajunge undeva la 10 mil , bine ca am aflat din timp si nu am pus Pilot(mare gresala faceam).
                sigpic

Comment

mda... nu observasem cat e de vechi topicul....
                  Although people think so.... Kurt is not dead !!!!

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google