Salut.Am dus saptamana trecuta masina in service,pentru ca acum 2 luni mi-am gasit-o lovita in parcare.Era aripa stanga fata sifonata,si mici zgarieturi pe portiera fata stanga.Aripa era infundata si trebuia revopsita.Am CASCO,si am facut-o pe Casco,dar asa pentru mine,pentru indreptat si revopsit,a venit 1200 RON.Cam atat ar fi trebuit sa vina,sau e mult?Cineva mi-a zis ca nu imi ia mai mult de 400 RON,si d-asta am zis.Si am fost la ISPO Service cel de pe DN1.Ms anticipat.Bft
Aripa Logan
Collapse
X
-
Cam asa am gasit-o si eu acu 2 luni in parcare dar nu am CASCO. Service-ul oricare ar fi, cand repara ceva pe CASCO, tind sa umfle facturile - ca au de unde. Cu 400 lei nu stiu ce ai putea face, cand doar 400 gr. Vopsea a fost 205 lei, pe mine m-a costat cam 700 lei ambele, aripa+portiera reparate si revopsite verde cameleon.
Comment
-
Pretul e ok pentru ce daune au fost.
Comment
-
Preturile raman aceleasi in orice situatie, cu sau fara asigurare. Singurul lucru care se poate intampla e sa puna mai multa vopsea pe factura sau sa puna timp de manopera mai mare.
Comment
-
Depinde cat de mare e indoitura. Cel mai bine ar fi inlocuire, ca sa le fie mai usor tinichgiilor si sa iasa mai bine.
Daca discuti cu constatatorul, se rezolva.
Comment
-
Daca discutai si tu cu constatatorul iti dadea si tie inlocuire...
Comment
-
La Ipso un element de vopsit este cam 6 mil. Indiferent ca este bara, usa sau aripa plus reparatia care nu poate fi mai mult de 2 ore pe un element cum este aripa (asta inseamna cam 1,4 mil la Ipso). In plus pentru reparatiile platite de Casco nu prea au ce baga in plus ca altfel li se taie din deviz. Nu stu cati din cei care isi vopsesc masinile pe banii lor stiu normativele dacia cu privire la tinichigerie - vopsitorie pe cand cei de la asigurari stiu ce timpi de manopera, materiale si in ce cantitati trebuie folosite pentru fiecare operatie in parte.
Pentru cei care au nevoie sa isi vopseasca ceva la masina si nu are cine plati in locul lor (cum ar fi o firma de asigurari) le recomand sa mearga la Dacoserv. Au preturi aproape la jumatate fata de Ipso si lucreaza mult mai bine (sunt tinichigi si vopsitori mai in varsta cu experienta)Last edited by ngrazvan; 16 August 2008, 17:37.tema, ideea si morala este banii
banii este fericire restu' tot e amagire
Comment
Comment