Am avut norocul ca pe data de 10.01.2014 sa fiu lovit de un tampit cu o masina pe firma la o trecere de pieton unde eu am acordat prioritate pietonului , iar el s-a trezit tarziu. Am zis sa schimbam locul deoarece incurcam circulatia da smecherul nu a mai venit , dar ii luasem numarul de inmatriculare. In situatia de fata am fost nevoit sa merg la politie. Luni am fost chemat de politisti sa imi iau copie dupa procesul verbal si dupa asigurare. Vinovatului i-a fost luat permisul pe o luna si amenda.
La cateva zile primesc acasa instiintare ca firma isi rezerva dreptul de a face propia ancheta.
Am stat asteptand un raspuns aproape 2 luni si pana la urma am dat de cel care se ocupa de dosar sa imi spuna ca asteapta vinovatul sa se prezinte sa ii faca poza la masina.
Am fost nevoit sa caut firma aluia si implicit soferul care de doua saptamani "se tot duce" ,dar doar din vorbe.
Nu cred ca am nici o sansa cu el astept sa treaca termenul de 3 luni.
Si deznodamantul, eu nevinovat ma rog de vinovat sa se duca sa faca niste poze ca sa pot sa imi repar masina.
La cateva zile primesc acasa instiintare ca firma isi rezerva dreptul de a face propia ancheta.
Am stat asteptand un raspuns aproape 2 luni si pana la urma am dat de cel care se ocupa de dosar sa imi spuna ca asteapta vinovatul sa se prezinte sa ii faca poza la masina.
Am fost nevoit sa caut firma aluia si implicit soferul care de doua saptamani "se tot duce" ,dar doar din vorbe.
Nu cred ca am nici o sansa cu el astept sa treaca termenul de 3 luni.
Si deznodamantul, eu nevinovat ma rog de vinovat sa se duca sa faca niste poze ca sa pot sa imi repar masina.
Comment