De unde si pana unde am scris eu ca am primit bani de la cel din Logan???? Cel din Logan discutand in particular cu vinovatul,cel din Passat, s-a apropiat de mine si mi-a spus ca e pacat sa ramana fara permis cel din Bucuresti pentru daunele minore produse.Nu am inteles gestul lui in totalitate pentru ca initial dupa accident el a spus primul sa mergem la politie.Poate si-a amintit ca bause,sau ca nu are rca valabil (rca-ul lui ma despagubea pe mine si rca-ul celui din Bucuresti pe el) si de aici semnele mele de intrebare asupra lui.Acum ,dupa 4 zile,ma gandesc ca poate si lui i-a platit ceva cel vinovat,si de aici intoarcerea lui la 180 de grade.
Invata tu sa citesti si dupa aceea sa vorbesti.Unde am scris eu ca am primit 100 de E de la cel cu Logan?? Cate clase ai??Vrei sa faci flame inutil????
Dai degeaba quote la ceva care te depaseste in totalitate.Scrie ceva de PLATA acolo??? Unde scrie ca am primit bani de la el?? Acolo scrie negru pe alb despre solicitarea celui din mijloc de a impaca situatia la fata locului,in nici un caz despre vreo plata.Ignoranta intelectuala este o problema acuta pentru tine dupa cate vad.
Ar trebui sa inchida cineva thread-ul ca va duce la flame si jigniri nefondate izvorate din propria neputinta a unui user oarecare.
Invata tu sa citesti si dupa aceea sa vorbesti.Unde am scris eu ca am primit 100 de E de la cel cu Logan?? Cate clase ai??Vrei sa faci flame inutil????
Dai degeaba quote la ceva care te depaseste in totalitate.Scrie ceva de PLATA acolo??? Unde scrie ca am primit bani de la el?? Acolo scrie negru pe alb despre solicitarea celui din mijloc de a impaca situatia la fata locului,in nici un caz despre vreo plata.Ignoranta intelectuala este o problema acuta pentru tine dupa cate vad.
Ar trebui sa inchida cineva thread-ul ca va duce la flame si jigniri nefondate izvorate din propria neputinta a unui user oarecare.
Comment