Pentru a-mi lua loganul am facut un credit la brd si am semnat un contract casco cu asibanul pe toata durata creditului. Intrebarea mea este daca eu vreau sa vand masina pot sa reziliez contractul cu asibanul?
Reziliere Contract Casco
Collapse
X
-
INTREBARE: am cumparat masina...fara banca fara leasing....Si-n decembrie (cand am cumparat-o) am facut CASCO la ASIBAN pe un an de zile, si am ales sa platesc trimestrial...am platit pentru primul trimestru...acum din cauza intarzierii salariilor...si asa mai departe nu prea mai pot plati si as vrea sa nu mai continui...nu-mi pare bine dar asta e...stiti ceva se poate? ma supun la costuri suplimentare?...am citit contractul (care nu stiu de ce sunt asa de incalcite si aiurea formulate ...stiu dar na) nu mie clar...poate cineva sa ma elucideze?
Comment
-
sigur da?
ma mai penalizeaza in vreun fel?
Multumesc
Comment
-
la siban daca polita nu este platita in maxim 10 zile de la data scadenta aceasta isi pierde valabilitatea. se poate repune in valabilitate in maxim 15 zile de la data scadenta cu conditia sa se efectueze o inspectie de risc si sa nu fi avut daune in perioada intarziata.
Modul cel mai simplu de a rezilia o polita casco este sa nu o ma platesti.tema, ideea si morala este banii
banii este fericire restu' tot e amagire
Comment
-
Comment