Reziliere Contract Casco

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reziliere Contract Casco

Pentru a-mi lua loganul am facut un credit la brd si am semnat un contract casco cu asibanul pe toata durata creditului. Intrebarea mea este daca eu vreau sa vand masina pot sa reziliez contractul cu asibanul?

Doar daca achiti creditul. Atunci iti vor da de la banca o hartie cu care mergi la CASCO si se anuleaza contractul, pentru ca banca nu mai este beneficiarul politei.
    Eu urmeaza sa fac cele mentionate mai sus peste vreo 2 saptamani.

Comment

Eu platesc casco in rate lunare odata cu rata masinii. Daca vreau sa achit n-o sa-mi faca socoteala cu tot cu rata casco?

Comment

Daca este luata prin credit, nu trebuie sa iti ia in calcul si rata la CASCO, doar suma care o mai ai de rambursat, plus comisioanele aferente. Fiecare cu treaba lui.

Comment

Deci se poate rezilia in momentul in care achit creditul luat...Mai bine ma duc la banca si intreb sa fiu sigur, ca daca intreb la asiban sigur vor zice jigodiile ca nu se poate.

Comment

INTREBARE: am cumparat masina...fara banca fara leasing....Si-n decembrie (cand am cumparat-o) am facut CASCO la ASIBAN pe un an de zile, si am ales sa platesc trimestrial...am platit pentru primul trimestru...acum din cauza intarzierii salariilor...si asa mai departe nu prea mai pot plati si as vrea sa nu mai continui...nu-mi pare bine dar asta e...stiti ceva se poate? ma supun la costuri suplimentare?...am citit contractul (care nu stiu de ce sunt asa de incalcite si aiurea formulate ...stiu dar na) nu mie clar...poate cineva sa ma elucideze?
            http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
            жалюзи плиссе

Comment

Nu . Prin neplata polita se anuleaza .
              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

sigur da?
                ma mai penalizeaza in vreun fel?

Multumesc
                жалюзи плиссе

Comment

Nu . Daca nu platesti rata in maxim parca 7 zile intarziere ei o anuleaza , nu mai beneficiezi de ea .
                  B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Perioada de intarziere, dupa care se anuleaza polita depinde de la asigurator la asigurator, in principiu este intre 7 si 15 zile.

Comment

la siban daca polita nu este platita in maxim 10 zile de la data scadenta aceasta isi pierde valabilitatea. se poate repune in valabilitate in maxim 15 zile de la data scadenta cu conditia sa se efectueze o inspectie de risc si sa nu fi avut daune in perioada intarziata.

Modul cel mai simplu de a rezilia o polita casco este sa nu o ma platesti.
                      tema, ideea si morala este banii
                      banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

multumesc celor care mi-au raspuns!
                        жалюзи плиссе

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google