Accident Dauna totala PRESTIGE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cred ca Prestigele are mai multe STELE sunt chiar impresionat ca ai scapat cu bine si masina arata....
    sigpic

Comment

cum ai dedus tu ca are mai multe stele?
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Stele verzi

Originally posted by GOLAN91
        Cred ca Prestigele are mai multe STELE sunt chiar impresionat ca ai scapat cu bine si masina arata....
        Are stele verzi. Are motor de 1.6 si manerul usii in culoarea caroseriei plus alte cateva farduri.... Bine ca a scapat omul cu viata. Parca am mai multa incredere in Logan dupa ce l-am vazut pe asta praf si soferul relativ nevatamat.

Comment

io nu prea am incredere deloc in el..mai ales cand vad tabla asta cat hartia pe el ...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
            io nu prea am incredere deloc in el..mai ales cand vad tabla asta cat hartia pe el ...
            Am vazut azi un Peugeot 307 care arata praf pt. ca se rasturnase in sant. Nu arata mai bine decat Loganul cu pricina. Si cred ca de la un 307 sunt mai multe pretentii...

Comment

nu tabala iti confera siguranta...cred ca renault a dovedit asta deja, uitate la megane, are aripi din plastic si ghici....5 stele, chiar si tuaregul are mai nou aripi din plastic

grosimea tablei nu mai conteaza de mult timp la sigurantza, tabla nu trebuie sa rugineasca atat

Comment

Ma bucur ca ai scapat cu bine.
                Daca CASCO iti da masina noua ce faci cu asta?
                Asteptam poze cu prestige-ul nou ;)
                BAFTA
                CsB
                Ambition 1.6 MPI

Comment

masina ramane la asigurator.
                  In caz de dauna totala poti alege sa te despagubeasca cu un procent din cat e asigurata masina si sa iti lase epava tie,sau sa iti cumpere masina noua ,in cazult acesta epava ramane la asigurator si cauta el sa o vanda...

Comment

Originally posted by mishu_wrc
                    OFF-TOPIC: usa soferului sa deschis usor??? La ce viteza sa blocat acu vitezometrului????
                    spre mirarea ta sa iti spun s-a blocat la "0" adika zero!
                    eram in treapta 3 cu 2000rpm

Comment

Originally posted by Spown
                      Portiera s-a blocat dupa cum vezi!
                      Attached Files

Comment

bine ca ai scapat cu bine,pacat este ca nu ai apucat sa te bucuri prea mult de masina

Comment

Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar bine ca ai scapat intreg de acolo.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Golan imi dai voie sa rad la faza cu stelutzele in plus? ). Oricum dupa cum au zis toti bine ca ai scapat cu bine si nu ai ramas cu sechele sau altceva, ce sa-ti zic bafta la noua masina.
                            Renault Scenic II
                            Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

Lasa-l pe Golan ca acum a vazut si el cum e cu stelele astea, dupa ce a lovit masina.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

da ce ..el a lovit`o?)
                                stele...verzi?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google