Cred ca Prestigele are mai multe STELE sunt chiar impresionat ca ai scapat cu bine si masina arata....
Accident Dauna totala PRESTIGE
Collapse
X
-
Stele verzi
Originally posted by GOLAN91Cred ca Prestigele are mai multe STELE sunt chiar impresionat ca ai scapat cu bine si masina arata....
Comment
-
io nu prea am incredere deloc in el..mai ales cand vad tabla asta cat hartia pe el ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpio nu prea am incredere deloc in el..mai ales cand vad tabla asta cat hartia pe el ...
Comment
-
nu tabala iti confera siguranta...cred ca renault a dovedit asta deja, uitate la megane, are aripi din plastic si ghici....5 stele, chiar si tuaregul are mai nou aripi din plastic
grosimea tablei nu mai conteaza de mult timp la sigurantza, tabla nu trebuie sa rugineasca atat
Comment
-
masina ramane la asigurator.
In caz de dauna totala poti alege sa te despagubeasca cu un procent din cat e asigurata masina si sa iti lase epava tie,sau sa iti cumpere masina noua ,in cazult acesta epava ramane la asigurator si cauta el sa o vanda...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by SpownPortiera s-a blocat dupa cum vezi!
Comment
-
bine ca ai scapat cu bine,pacat este ca nu ai apucat sa te bucuri prea mult de masinaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar bine ca ai scapat intreg de acolo.
Comment
-
Lasa-l pe Golan ca acum a vazut si el cum e cu stelele astea, dupa ce a lovit masina.
Comment
Comment