Intrebare Asigurare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebare Asigurare

Am fost lovit din spate de o masina ce avea asigurare OMNIASIG, eu sunt pe ASIBAN. Am avut avarii din cauza aluia in fata si in spate, ca eram la semafor si am fost impins in cel din fata. Cel vinovat s-a lamurit, cu ajutorul politiei. Acum vine intrebarea: eu platesc ceva dupa ce mi-a fost reparata la service? cineva zicea ca si eu trebuie sa dau o parte din bani, si nu numai OMNIASIG-ul.
    senz

Pai daca repari masina pe asigurarea obligatorie a vinovatului (RCA) atunci nu platesti nimic. Asigurarea acopera costurile integral, dar reparatia sa fie facuta in service aprobat de firma asiguratoare. Ai grija ca asiguratorul sa semneze constatarea din service inainte sa se apuce de reparatii.
    GL-22-TOF

Comment

Normal, tu nu trebuie sa suporti nici o cheltuiala,lovitura din spate 100% nu se discuta.Deci cel vinovat trebuie sa plateasca,indiferent de ce probleme ai avut tu inainte.

Comment

Daca o faci pe casco tau (si ii lasi apoi pe ei sa-si recupereze banii de la vinovat) se poate sa-ti perceapa 100 Euro (daca ai clauza aia idioata de 100 Euro/eveniment).
        In rest nu platesti, decat o mica taxa de reintregire suma sau ceva de genu, mica 10-15 lei.

Daca lasi lucrurile sa meraga de la sine, nu platesti nimic cred (reparatia pe asigurarea vinovatului).
        Last edited by Octavian; 4 November 2008, 23:46.

Comment

Bine ca nu era asigurat la Asirom ca aia te pun sa platesti din buzunar chiar daca esti asigurat.
          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Tu nu ar trebui sa platesti absolut nimic!!! Dar traim in Romania si e posibil orice...! Iar despre Asirom ...Eu nu am avut niciodata probleme cu ei!!!
            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Nici eu ...De fapt ieri chiar am reinoit casco la ei...Insa au fransiza de 110 euro
              @lucialina poate ai platit mai mult ca sa nu ai fransiza...am auzit de acesta posibilitate dar nu am intrebat.
              Last edited by viorelu; 5 November 2008, 10:25.

Comment

Depinde de contract... Eu chiar am intrebat si nu am nici o fransiza (sau cum ii zice!!!)
                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Pentru politele incheiate prin banca (masina este cumparata prin credit bancar) sau prin leasing nu se percep fransize.
                  tema, ideea si morala este banii
                  banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

Am si eu acum o situatie oarecum similara, a intrat un idiot in mine care nu avea RCA (nici masina nu mai era inmatriculata + 0.26 mg/l alcool) si mi-a botit toata partea stanga (aripi + portiere). O repar pe Casco meu (OMNIASIG) urmand ca ei sa recupereze banii dandu-l in judecata pe idiot. Au spus ca eu nu trebuie sa platesc absolut nimic si am rezolvat problema la ei intr-o jumatate de ora, deci toata stima. Mai putin pentru dealer care m-a programat abia pe 8 decembrie sa intru in reparatie

Comment

Incearca la dealerul de la Roman ca nu e chiar atat de departe.In orice caz eu unul n-as putea sta o luna de zile cu masina in felul asta.

Comment

Chiar mi-ai dat o idee, o sa incerc. Multumesc. De mers merg cu ea asa, se cam uita lumea ca la urs, dar asta e.

Comment

La ce firma ai avut asigurarea?
                          niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Am zis mai sus, OMNIASIG, facuta prin banca.

Comment

Iata ca si crediul bancar e bun la ceva......... La casco fara fransiza....Fain !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google