Intrebare Asigurare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deci, vreau sa-ti dau un singur exemplu mai mult decat elocvent.
    UN cunoscut cu un Opel Astra G din 2003 mergea la Mangalia, coloana de masini el fiind ultimul in coloana, la un moment dat coloana se opreste iar un pusti cu un microbuz de marfa intra in el in plin din spate(a venit puternic dupa ce coloana s-a oprit)cu vreo 80 la ora care la randul lui a intrat intr-un Audi A6.Paguba 120 milioane, RCA-ul a platit 75 mil. prin criteriile lor idioate iar omul a achitat diferenta, 45 de milioane.Ce poti face la faza asta? E perfect legal.

Daca RCA-ul nu plateste integral atunci poti sa faci cum a zis vali.
    Last edited by Cromatic; 1 December 2008, 18:38.

Comment

Sunt de acord cu ce-a spus Vali , dar nu cu ce a spus Cromatic. In cazul de accident in conditiile povestite de tine cu persoana cu OPEL Astra G , toata dauna - pagubele erau suportate si sunt suportate de RCA persoanei care a cauzat accidentul deci DUBA de marfa . Jantele ti le poti face pe Casco (doar) sau prin "intelegere" cu ofiterul de daune de la BCR . SPOR
      1.6 MPi Icy White

Comment

Mersi, ingerulol, vali si cromatic, o sa vad ce rezolv cu cei de la BCR, daca vad ca e ceva aiurea la miljloc o sa incerc pe casco(oricum eu o sa intreb la casco de chestia asta cu reparatul),iar la faza povestita de Cromatic, si mie mi se pare aiurea adica cel vinovat te tuna, si tot tu ajungi sa platesti care nu ai facut nimica si nu esti de vina cu nimica, reparatiile la masina!E cam aiurea, acuma sa vad ce rezolv saptamana asta cu ce-i de la bcr!Ms incaodata de sfaturi
        sigpic

Comment

@ingerulol este dreptul tau cu ce sa fii de acord sau nu, dar daca tu crezi ca RCA_UL va plati o paguba mai mare decat valoarea masinii in favoarea celui nevinovat desigur, te inseli, chiar daca omul e total nevinovat.
          Daca face cum a zis vali(si eu cred ca nu e cazul) isi va strica polita CASCO si nu va mai beneficia de reduceri anul urmator ba mai mult va mai plati o anumita suma la rata pentru reintregirea politei.
          Cheers all.
          Last edited by Cromatic; 1 December 2008, 20:11.

Comment

Treaba este foarte simpla.

Te duci la BCR si deschizi un dosar de daune. Ei iti vor da o nota de constatare cu daunele survenite in acest accident. Reparatia o poti face in intregime la un service agreat de ei daca iti pot comanda janta respectiva sau poti efectua reparatiile de tinichigerie in service iar jantra o cumperi tu (iti vei recupera banii pe ea daca le dai factura si chitanta).
            tema, ideea si morala este banii
            banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google