Va salut,am un logan de 1.4 de 11 luni,12 000 km,ieri am dat la cineva masina si a lovit-o usor,in urma acestui incident s-au stricat urmatoarele:capota infundata,bara+masca fata infundate si nr.Inmatriculare fata indoit.Acestea sunt avariile constatate pe procesul verbal de la politie.Eu am casco pe masina insa citind ce mai scrie pe acolo am abservat un amanunt despre care nu stiam si anume:asigurarea este valabila doar in cazul in care autovehiculul inscris in polita este condus de proprietarul asigurat.Sunt facut ko adica eu platesc 13 mil casco pe an si daca masina mea este condusa de altcineva si face un accident eu nu o sa fiu despagubit?
masina era condusa de socrul meu si doar maine ma duc sa vad care e treaba cu asigurarea si vroiam sa am ceva informatii .Eu accept doar inlocuirea celor distruse ,si numai la reprezentanta dacia,nu o sa accept sa-mi carpeasca masina!Spuneti-mi va rog parerea voastra ,va multumesc!{am asigurare casco la generali}
masina era condusa de socrul meu si doar maine ma duc sa vad care e treaba cu asigurarea si vroiam sa am ceva informatii .Eu accept doar inlocuirea celor distruse ,si numai la reprezentanta dacia,nu o sa accept sa-mi carpeasca masina!Spuneti-mi va rog parerea voastra ,va multumesc!{am asigurare casco la generali}
Comment