Intrebare In Urma Unui Accident Usor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

bai nu mai invatati lumea sa bage masina in copac.parca nu stiti ca odata ce ai bulit masina nu mai iese asa cum trebe.cel care a cauzat beleaua ar trebui sa suporte consecintele.(masina si femeia nu se imprumuta).aripa ,bara si capota se fac mai usor dar dac strici si pe la motor ia sa vezi cum o sa-ti mearga caruta dupa ce o scoti din service.eu sunt patit cu 2 masini.niciuna nu mai e cum a fost dupa reparatie.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Originally posted by odorog View Post
      eu ma duceam cu bata la ei!!!dar si greseala ta ca nu te-ai uitat in contract!oricum trebuie sa existe o modalitate!daca nu si nu fa-ti curaj si intra in copac tu cu ea si sa vezi ce ti-o repara!asta e singura modalitate!bafta multa,nu te lasa!
      ma da unde va credeti ma in texas ? sa va duceti cu batele ? sau e doar ushor de zis cand nu esti implicat.
      nu e greseala lui ca nu sa uitat in contract..asa iti fac aia contractu de la casco..asa am si eu..si cred ca asa au majoritatea cu casco.
      tu ai intra in locul lui in copac ? sau cine a mai zis mai sus sa fac ala fel ?
      voi ati intra ?

Comment

da!daca la voi a intra in copac inseamna a face masina praf,oki!exista si modalitati de a avaria cu cap o masina!cati nu fac asta?cand am spus ca intram cu bata normal ca nu vb la modul propriu,doar ca e normal sa se duca cu scandal!si e greseala voastra ca nu cititi cu atentie un contract inainte de al semna!aia normal ca vor cauta mereu sa pacaleasca!totusi daca tu iti permiti sa dai 13mil pe an fara sa citesti e problema ta!
        Last edited by odorog; 4 February 2009, 18:33.
        "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

@ marcel 1976 la ce asigurator ai casco ?
          mi se pare aiurea pentru ca asigurarea casco (ca si rca) este a masinii nu a proprietarului sau a soferului, nu am mai auzit la nimeni chestia asta.
          eu am la asiban, masina este pe numele mamei mele, am avut parte de un accident singura chestia a fost ca a trebuit sa ma duc la ei cu mama ca sa semneze acolo in rest nu au comentat nimic.
          Last edited by z1nedine; 4 February 2009, 18:45.
          Loganul Meu !

Comment

nu stiu ce e asa greu sa treci mai multe nume... preventiv e bine oricand sa ai numele sotiei sau parintilor/copiilor... oricand poate aparea o situatie in care trece masina pe mana altcuiva in familie... si doamne fereste daca pateste ceva masina, nu apar complicatii de genul. nu inteleg cum puteti sa dati sfaturi de genul celor de mai sus.

Comment

corect!nu as fi vrut sa dau sfaturile alea dar pentru el e deja prea tarziu!trebuia sa se gandeasca atunci cand a facut casco la ce spui tu!pana la urma tot sa o platesti din buzunaru tau o sa ajungi!poate ai noroc la dezmembrari sa gasesti ceva piese de caroserie,scutesti niste bani buni!bafta
              "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

e prima data cand aud chestia asta si inca nu cred.in primul rand tu ai asigurat masina si nu pe tine.am avut accident cu masina care e pe numele mamei mele si nu s-a pus problema asta,ca eram eu la volan si nu ea.in al doilea rand nu dispera.faci alt proces verbal la politie ca ai lovit un stalp sau gard si erai tu la volan,ai 1000 de variante,doar fii calm.eu cred ca e o smecherie la mijloc si vor sa scape nenorocitii.ba voi nu v-ati saturat sa fiti bataia unora de joc pe banii vostri???eu unul asa apela la orice mijloace numai sa nu platesc din buzunar reparatia si chiar as da cu ea de copac pentru ca e o aberatie ce scrie in contractul ala.in cel mai rau caz ii poti sparge si radiatorul dar nu cred ca ai cum sa afectezi motorul,ca nu esti tampit sa intri cu 60km/h.
                Last edited by alecs55; 4 February 2009, 23:07.

Comment

@marcel 1976:
                  Din pura curiozitate: cu cine ai incheiat polita casco?
                  Baga picioarele intr-un lighean cu apa rece si apuca-te si citeste cap-coada contractul. Nu cred ca e specificat undeva ca daca conduce masina altcineva decat titularul politei, nu se mai despagubesc avariile.
                  Bafta!
                  Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Nu inteleg de ce va mira faptul ca exista polite casco nominale (cu plata despagubirilor doar daca a fost condusa de titularul politei)...
                    Ganditi-va ca unii asiguratori evalueaza gradul de risc al asiguratului si in functie de acest grad se stabileste si valoarea de achitat.
                    Se asigura masina, dar daca e vreun sofer "problematic" care merge pe premiza ca polita casco te fereste de orice si face accident cu usurinta (sunt unii care au 2-3 accidente anual, din vina lor), credeti ca e normal sa fie altfel decat sa plateasca acel sofer?
                    Uitati-va la politele RCA care se scumpesc din ce in ce mai mult pentru ca numarul accidentelor este in crestere.
                    Sunt unii care merg prudent ani de zile, zeci de mii de km si nu fac nici un accident (din vina lor!) sunt altii ghinionisti care o patesc...si mai sunt altii carora nici nu le pasa ca busesc masina (pe acestia sunt suparat, caci preponderent din cauza lor cresc tarifele...)
                    In concluzie: exista asigurari casco, cu asigurarea masinii doar in cazul conducerii de catre titularul politei.
                    P.S. Prima mea grija inainte de semnarea politei a fost sa stiu daca este sau nu "nominala"
                    Last edited by 77sky; 5 February 2009, 10:35.
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Se pune problema politei nominale si in cazul masinilor in leasing? Pe contractul CASCO (de la Omniasig) am gasit un articol care spune asa: "Asigurarea acopera pagubele produse autovehiculului asigurat si in situatia in care, in momentul producerii evenimentului asigurat, autovehiculul a fost condus de alte persoane, cu consimtamantul Asiguratului." (Asigurat = RCI leasing) De acum inainte sa nu-l mai las pe sotul meu sa conduca masina pana nu-mi da RCI consimtamantul? Contractul de leasing e pe numele meu...
                      Logan Ambition 1.5 DC

Comment

Nu ai acelasi nume adresa din buletin....

Comment

Acelasi nume, aceeasi adresa, dar cand ma gandesc ce chitibusari pot fi oamenii de la asigurari cand e vorba sa ne dea bani... Multumesc pentru raspuns linistitor
                          Logan Ambition 1.5 DC

Comment

Am patit-o si eu azi. M-a lovit un aiurit, de fapt eu pe el. Am intrat in depasirea unei epave (o Dacie mai veche decat mine) si, pe la mijlocul depasirii respectivul imi taie fata pentru a lua-o in stanga, fara sa semnalizeze, bineinteles. Partea dreapta a iesit destul de faina (usi, aripa fata). Parte si mai tare e ca adormitul nici nu are asigurare. Ce e de facut in cazul asta? Stiu ca el trebuie sa suporte reparatia, dar eu o sa cer inlocuirea si nu repararea (umplerea cu chit etc) a pieselor avariate. Nu?

Ar fi si varianta (pe care nu o agreez) sa o fac pe casco. Dar anul urmator as avea mai mult de platit la casco, nu-i asa?
                            Last edited by chi79; 17 February 2009, 17:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Mergi la casco si firma de asigurari isi va recupera banii de la vinovat, motiv pentru care s-ar putea sa nu pierzi toata reducerea. Stand starmb si analizand drept, mai bine pierzi reducerea decat s-o faci pe banii tai daca nu esti vinovat.
                              Respectivul ce a vrut sa faca? Sa intre pe banda 2 pentru a se pregati de un viraj la stanga?
                              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

si eu zic la fel...daca nu ai spui lui ca ai casco...sar putea sa caraie si sa incerce sa te scoata vinovat....spunei omului care a intrat in tine ca daca nu te despagubeste imedeat, te vei duce la casco si o sa il dea aia pe el in judecata si masina ta oricum va fi reparata fast. (cunosc situatie identica)
                                iar in legatura cu casco si reparat masina doar daca e pe numele celui care o foloseste...e adevarat...la anumite firme de asigurari.
                                Eu de ex acum 2 ani cand am luat masina m-am intersat si gasisem atunci cred ca singura firma de casco fara franciza si smecherii ASIBAN.anu asta au bagat si ei franciza dar...nu conteaza cine o conduce,in schimb daca nu o lovesc pe un drum public...nu o repara ei )))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google