Incep asa cu ce scrie in contract cu cei de la generali:asigurarea autovehicolului este valabila cu aplicarea pentru fiecare eveniment asigurat a unei fransize fixe......Va gasiti masina lovita in parcare in partea din fata,in spate si pe partile laterale.Mergeti la generali si uitati-va ce va spune:sunt 4 evenimente ,primul eveniment fata ,2.Usa stg.Laterala,3.Usa dreapta laterala si 4.Spatele masinii,nu platesti imi spune mie 100 euro cat stiam eu ca trebuie platit spune generali 400 euro adica 4 fransize ca zic ei ca au fost 4 evenimente.Voi ati mai auzit asa teapa?vorbesc singur de ieri nu pot sa cred ce smecheri sunt si va rog sa-mi spuneti daca asa ceva e real sau incearca tipul de acolo sa ma fenteze...Mi-a spus ca cei ce fac asigurarile nu explica oamenilor ce inseamna fransiza.Eu prin eveniment inteleg cu totul altceva decat escrocii aia!Daca intr-un accidentmasina va este lovita din 7 locuri spune el ca trebuie platite 7 fransize .O sa merg la un avocat si o sa -i dau in judecata!Astept pareri...Multumesc
Auziti Ce Inteleg Cei De La Casco Prin Eveniment
Collapse
X
-
Eu de o aberatie mai mare nu am auzit... Ia ameninta-i putin ca faci reclamatie la Comisia de Supravegere a Asigurarilor sa vezi cum le trece cheful de smecherii.
Pt mai multe detalii: http://www.csa-isc.ro/numar secundele
-
Daca ai o singura ovada de reparatii platesti o singura dat fransiza. Daca sunt 2 sau mai multe dovezi se considera 2 sau mai multe evenimente, chiar daca se deschide un singur dosar de dauna.
Acum fara nici o suparare dar cum ai putut sa gasesti masina lovita in parcare pe toate partile?sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
Mi-am gasit masina lovita in 2 locuri si mi-a spus tipul ca trebuie platite 2 fransize,am scris 4 locuri doar asa ca exemplu sa intelegeti ce vreaui sa spun,eu l-am intrebat pe cel de acolo ca daca masina era lovita in 4 locuri diferite platesc 4 fransize si mi-0a spus ca da,dar o sa-i ard de nu se vad!
Comment
-
Scoate o dovada de reparatie de la politie si sari cu gura pe ei, cum sa te puna sa platesti 2 fransize daca avariile sunt din cauza unui accident in locuri diferite ale masinii? Daca-l pupai in cur pe unu la semafor, plateai fransiza pt fiecare far spart, pt masca, pat radiatorul de apa si separat pt ala de clima? Mai da-i in mama lor de nesimtiti. Si fa plangere la csa daca nu deschid un singur dosar si au intentia sa te puna sa platesti mai multe fransizeDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Se poate face la orice asigurator casco fara fransiza dar implica plata unei cote anuale mai mari decat la varianta cu fransiza . De ex , la un X3 asigurat pt 31788 euro la varianta cu fransiza platesc 1749 euro / an cu fransiza 2% furt partial si 20% furt total sau varianta 2 platesc 2216 euro / an cu fransiza 0 . Tinand cont ca ultima dauna la masina asta a fost un geam de oglinda care costa 600 ron+tva cred ca merita varianta 2 .
Marcel , am facut de curand o constatare la Generali ( o zgarietura pe toata partea dreapta facuta de un bulangiu , o zgarietura de la un ofticos de cand am luat masina pe aripa dreapta spate , un desen facut de un bou pe aripa dreapta spate , o zgarietura de oglinda pe aripa stg spate , 2 puncte pe usa stg spate chiar pe muchie de la desteptii care stiu sa deschida usile prin parcari ) si m-a intrebat gagiul daca sunt toate in acelasi eveniment . I-am zis ca da , el a notat pe nota de constatare ' eveniment 1 - eveniment 2 ' si atat . Pt toate alea am avut o sg dovada de reparatie , am bagat totate semnele de pe masina . Au deschis un dosar de reparatie sau 2 ? Cate dosare au deschis , atatea fransize trebuie sa platesti . Bafta .Last edited by FLORIN77; 11 November 2008, 14:02.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Ia dovada de la Politie si nu au cum sa te puna sa platesti 2 fransize.
Comment
-
Casco cu fransiza 0, pe Omniasig 338 euro/an la 10905 euro valoarea masinii, care transformat in lei la cursul zilei de cand am luat masina a rezultat sa platesc 104 lei/luna in primul an, 98 lei/luna al doilea an si 78 lei pe luna in ultimul an (asociat unui credit auto cu avans 0 pe BRD).
Nu stiu cat platesti la Generali sau la ce valoare ti-a calculat prima de asigurare si fransiza, dar e enorm sa dai cate 100 de euro/eveniment, ca unde lucram inainte plateam fransiza de 150 de euro/eveniment numai in situatia in care sumele platite de Allianz Tiriac anterior evenimentului depaseau 60% din valoarea asigurata (inclusa in polita de grup)sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
Asiban - Fransiza 0 % ...Credit prin BRD 0% avans valoarea masinii 7550E...Rata casco ~100lei luna......Casco extins....Zgarieturi bla bla.
Asigurare full in primul an ,90% in al 2 lea an si tot scade...Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Originally posted by dani030669 View PostCasco cu fransiza 0, pe Omniasig 338 euro/an la 10905 euro valoarea masinii, care transformat in lei la cursul zilei de cand am luat masina a rezultat sa platesc 104 lei/luna in primul an, 98 lei/luna al doilea an si 78 lei pe luna in ultimul an (asociat unui credit auto cu avans 0 pe BRD).
Nu stiu cat platesti la Generali sau la ce valoare ti-a calculat prima de asigurare si fransiza, dar e enorm sa dai cate 100 de euro/eveniment, ca unde lucram inainte plateam fransiza de 150 de euro/eveniment numai in situatia in care sumele platite de Allianz Tiriac anterior evenimentului depaseau 60% din valoarea asigurata (inclusa in polita de grup)Last edited by FLORIN77; 11 November 2008, 18:38.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Adica ce vrei sa spui prin faptul ca OMNIASIG sunt la ani lumina in spate fata de Generali sau Allianz? Eu am avut un eveniment minor(2 adancituri mici pe aripa stanga spate si bara spate zgaraiata in 2 locuri) iar agentul constatator a fost unul dintre cei mai amabili oameni pe care i-am intalnit, nici un fel de caraiala iar masina am facut-o si-am ridicat-o intr-o zi.Daca firma de asigurari se chema GENERALI sau ALIANZ si intampinai diferite probleme era mai bine ca de, sunt firme cu renume.
Comment
Comment