Multumesc de raspunsuri,pana la urma am rezolvat ,dar tipul de acolo a incercat sa ma fenteze ,a vazut ca m-am intors revoltat si atunci a spus ca hai ca facem cumva sa fie bine si o sa platesc doar o fransiza.Oricum tot dezamagit am ramas de acesti oameni de 2 lei,imediat dupa ce imi fac masina reziliez contractul cu ei,multumesc tuturor de raspunsuri!!!Cu respect marcel
Auziti Ce Inteleg Cei De La Casco Prin Eveniment
Collapse
X
-
Originally posted by Cromatic View PostAdica ce vrei sa spui prin faptul ca OMNIASIG sunt la ani lumina in spate fata de Generali sau Allianz? Eu am avut un eveniment minor(2 adancituri mici pe aripa stanga spate si bara spate zgaraiata in 2 locuri) iar agentul constatator a fost unul dintre cei mai amabili oameni pe care i-am intalnit, nici un fel de caraiala iar masina am facut-o si-am ridicat-o intr-o zi.Daca firma de asigurari se chema GENERALI sau ALIANZ si intampinai diferite probleme era mai bine ca de, sunt firme cu renume.B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Pana acum am avut doua dosare de dauna la omniasig, ce-i drept ambele CASCO cu regres pe RCA-ul celor care m-au lovit. Acceptul de plata in ambele cazuri in doua ore de la solicitarea de la service, fara interventii sau alte nebunii. Eu unul sunt multumit de ei.
Referitor la Fransiza pe care o aveam la flota de vehicule de unde lucram, era un contract diferit de cele standard, in sensul ca se tinea o evidenta stricta a sumelor platite de Allianz catre service-uri si se raporta la valoarea totala a parcului asigurat. Ce-i drept aveam si niste soferi cam "sandy" ca faceau cursa Bucuresti-Timisoara si retur cu plecare la 6-7 dimineata sosire la TM in jur de 3 dupamiaza, iar a doua zi la 7 erau iar la rampa. In fiecare an era o targuiala curata pe valoarea parcului de masini asigurat, ei ca sa traga in sus la prima, noi ca sa obtinem o suma mai mare in caz de accident si pana la urma s-a ajuns la un contract de 30 de pagini cu tot felul de aberatii prin el. Adevarul e ca se cam tepuisera la Asigurarile de Grup (pentru personal) la care nu s-a negociat nimic dar la care au incasat in primele luni ale anului trecut 15.000 de euro si au platit 28.000 de euro asa ca la masini s-au 'tiganit" tare de tot.sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
daca ai avariata partea fata,partea spate,laterala stanga si laterala dreapta sunt 4 evenimente diferite...fiecare intra sub cate o fransiza adik in total 4 fransize.....+ k dak e vandalism se ia alta fransiza..trebuie citit bine contractu casco...k pe langa beneficii ai si excluderi si scrie acolo kum sta treaba...cam la toate societatile e asa
dak era firma de lising si nu aveai ransiza baga toate avariile pe 1 dosar k sa nu munceasca de atatea ori si orikum ku treaba k nu vrea inspectoru...nu tine de el anumite probleme...k dak iti face 4 avarii sub o fransiza el plateste 3 dupa aia
Comment
-
toata lumea se plange ca trebuie sa plateasca fransiza, dar nimeni nu zice ca e imposibil sa gasesti o masina avariata pe toate partile dintr-un singur eveniment...si in polita scrie clar FRANSIZA PER EVENIMENT
dar e mai usor sa se zica ca inspectorul de dauna e un nesimtit decat sa zica ca el e un nesimtit ca vrea sa taga teapa la firma de asigurari si sa nu plateasca decat o fransiza....si sa isi faca masina "ca noua"... ca doar are casco
NUMAI BINE....
Comment
-
k_retzu_nt lucrezi cumva la asigurari? ca nu iti inteleg afirmatia.
daca se fac discriminari intre proprietari tineri, batrani, pensionari, femei etc si asigurarea variaza de la varsta la varsta si preturile sunt fenomenale, intr-o tara fenomenala, cum sa nu ne facem masina pe casco, ca deia platim zeci de milioane la casco si milionae intregi la RCA
iar din cauza unora ca isi fac dauna totala la rabla adusa din Nemtia, trebuie sa suferim cu totiisigpic
Comment
-
nu are importanta unde lucrez eu... insa nu mi se pare corect sa fie asa criticati si injurati inspectorii de dauna de la asigurari, doar pentru ca unii care stu ca au fransiza nu deschid dosar cand vad ca au o zgarietura pe masina si asteapta sa se stranga pe toata masina si sa deschida 1 dosar. Dar ei nu inteleg ca nu se poate gasi o masina avariat pe toate partile dintr-un singur eveniment decat daca e vandalism, si atunci e "alta mancare de peste". Stiu ca nu e bine cand trebuie sa dai cate 100euro din buzunar dar nici nu e corect fata de oamenii de la asigurari sa fie injurati si facuti in toate felurile...
Comment
-
Treburile sunt clar fortate de societatea de asigurari in anumite cazuri.
Un sfat: cititi foarte bine contractul/polita inainte de semnare ( va spun din experienta, peste detalii se ''sare'' gospodareste, asa de curvit e contractu). - retzu - calmeaza-te ca nu tu ai fost cel care a tras teapa la client in cazu de fata ))
PS: am fost agent de asigurari 2 ani. Nu dau firma ( pt ca a fost si este cea mai buna )) ) , doar atat - grija mare la ce semnati. Puneti intrebari, mergeti relaxati, agnetii sunt flexibili, pot face o oferta inuman de buna daca aveti papagal (eu stiu ce casco am la masina si rca la fel).
E cat se poate de normal ca asigurarea (de orice fel ar fi ea) sa traga si pielea de pe voi (numai sa aibe un castig de pe urma unora).Last edited by Octavian; 26 February 2009, 00:57.
Comment
-
si eu am avut casco cu fransiza la BT Asigurari, si plateam 440 euro...a 2-a rata adica 220 euro, nu le-am mai dat-o pt ca se facuse euro 4.4ron si nu am mercedes, plus ca fransiza aia de 100euro ma calca pe nervi.
am fost la prea romaneasca firma "RCA IEFTIN" si mi-am facut casco la ardaf, fara fransiza, 1300ron, in suma asta fiind si cd-playerul asigurat la suma de 100euro...
Acuma, ca or fi dezavantaje, putin mai conteaza, nu platesc fransiza, si dau si 1300ron pe an...
La ardaf baieti ca e aproape gratis...
Comment
Comment