e greu. e valoare mare si va dura mult pana casco iti va emite acceptul de plata. eu am avut dauna in valoare de 8600 lei si am facut drumuri intre societatea de asigurari si service aproximativ o luna dupa ce a fost emisa factura. poate ai tu mai mult noroc. sa faci galagie oriunde te duci ca altfel nu te ia nimeni in seama. mult succes!
Ce Parere Aveti?
Collapse
X
-
cristi tata ,curat ghinion , imi pare rau , tu ai iesit otara mai sifonat decat mine dar ,scump, tare scump,.........in acord cu colegii , casca bine ochii la tot ce semnezi si aprobi , tinete tare din pozitia ta si ,cat mai repede recupereaza-ti masinuta ,dar numai daca iese OK. toate bune si sper sa ne intalnim curand , un AN NOU FERICIT............
Comment
-
Da dar stiti cum e cu criza!
Oare stie cineva cat s-o scumpit manopere? Sau materialele?
Sa vedeti voi ca de acum or sa creasca la greu preturile de manopera ca vanzari ,.... din bradul de craciun!
Iti dai seama Cristi, ca trebuie sa traiasca si ei din ceva daca din vanzari nu!
Deci eu cred ca la preturile actuale, de criza, pretul ar cam fi in regula!!!!
Comment
-
Incearca sa gasesti o cale cu cei de la asigurari si sa aduci tu piesele. Devizul estimativ este facut de un dealer Dacia cu manopera si preturile pe care le stim cu totii. Personal dau lejer 40% jos din valoarea estimarii lor si nu gresesc valoarea reala a reparatiei. Sunt atatea firme care aduc piese de Logan. Nu pot da aici linkurile. Dar acum o luna un amic de-al meu a patit la fel. Si iesit asa cum ti-am spus. Mai jos cu peste 40%.
Si bineinteles nu DAI niciun ban din buzunar. Este lege. Esti asigurat si trebuie sa fii despagubit, in cazul tau.
Comment
-
Stii colega, la "unele" service-uri, pe asigurarea casco te lasa sa aduci piese!!!!
Ca ei traiesc din "buna ziua"
Mai ales in vremurile astea!
Iti dai seama, te duci la service si spui:Am piesele.Oreparati pe casco?Si ei or sa zica:Sigur ca da, avem si o promotie! )
Dar eu unul, daca nu e in regie proprie, nu am auzit sa te lase sa aduci piese la un service pentru casco!
Poate in alte parti da!!!!!!!!
Cu scuzele de rigoare! Am uitat sa precizez: mai ales la o reprezentanta auto!
Comment
-
Originally posted by cristivsb View PostVeneam de la medias spre sibiu. Aveam 80 la ora si in apropiere de sibiu un cioban cu un golf a oprit brusc sa o ia la stanga. Am pus frana dar degeaba. am vazut ca nu ma opresc am tras volanu dreapta si m-am rostogolit in sant. daca ma bagam din plin colegu cu care eram in maisina zbura prin parbriz. Asa am scapat amandoi si masina a avut de suferit.AC/DC- RIDE ON
Comment
-
gandeste-te ca a stat atata pt banii astia,dar pt dauna totala???pai cred ca statea lejer 5-6luni la cat de seriosi au fost baietii!e bine cand totul se termina cu bine!macar sa ti-o fi facut calumea!bafta si ai grija sa nu mai ajungi in situatia asta niciodata!"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
Comment