cine poate sa-mi dea un sfat:cu cine trebuie sa vb ca sa-mi pun spoiler de mcv,cu cei de la service unde ma trimit aia de la casco?
Spoiler Fata Crapat
Collapse
X
-
Aeea de la CASCO nu te trimit nicaieri.TU te duci la un servici care are contract cu firma asiguratoare.....si vb direct cu ei pt spoiler de MCV. nu cred k s-ar pune problema. Depinde......daca mai si cunosti pe cineva acolo....merge treaba altfel.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
-
Poti merge la orice service Dacia pentru reparatie si ceri schimbarea cu una de MCV, nu au ce sa comenteze.
Comment
-
Si eu am inlocuit bara din fata pe casco da nu era crapara era numa zgariata ei m-au trimis la un service cu care aveau contract da am refuzat si m-am dus unde am vrut eu la fel si pe mine m-a batut gandu sa cer sa puna bara de mcv dar pana la urma am pus bara normala de berlina eu nu le-am cerut sa puna bara de mcv cu toate ca puteam .
Comment
-
La mine era bara era umpic zgariata si ma trimis la service sa imi comande alta si sa o vopseasca cand am vazut ca o scris inlocuire m-am simtit bine ca de nu ma luam de el cu gura ca u le dau bani degeaba http://www.loganclub.ro/forum/vopsit...opsit+pe+casco .vezi la postul 16 cum o aratat bara mea .
Comment
-
mersi,cam asa arata spoileruAttached FilesGod is my copilot
Comment
-
RADU 2008 : faceai scandal daca nu iti inlocuiau bara, dar tu de ce esti .....si vrei sa umfli factura si sa iti vopsesti barele complet si spoiler de mcv? toata lumea zice "ca doar de asta le platesc casco", dar te-ai gandit vreo data ca dai 1000 ron pe an si poate faci paguba de 5.000 sau poate 10.000?
dar asa e tot romanul....fura si tipa ca el e cel furat...
Comment
-
Originally posted by k_retzu_nt View PostRADU 2008 : faceai scandal daca nu iti inlocuiau bara, dar tu de ce esti .....si vrei sa umfli factura si sa iti vopsesti barele complet si spoiler de mcv? toata lumea zice "ca doar de asta le platesc casco", dar te-ai gandit vreo data ca dai 1000 ron pe an si poate faci paguba de 5.000 sau poate 10.000?
Originally posted by rontz_rontz View PostBuna baieti eu as puta sa cer schimbarea la bara spate dupa un incident in trafic?As vrea sa o fac prin casco dar am inteles ca daca nu dau spaga la cei din service o sa dureza cam mult pana iau masina.Va atasez poze cu lovitura de pe baraPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by k_retzu_nt View PostRADU 2008 : faceai scandal daca nu iti inlocuiau bara, dar tu de ce esti .....si vrei sa umfli factura si sa iti vopsesti barele complet si spoiler de mcv? toata lumea zice "ca doar de asta le platesc casco", dar te-ai gandit vreo data ca dai 1000 ron pe an si poate faci paguba de 5.000 sau poate 10.000?
Comment
Comment