Salutare,am o mica intrebare .Azi m-au sunat cei de la service si au venit piesele pentru reparatia masinii intrebarea mea este daca tot schimba bara spate pe cea vechie as vrea sa o iau eu sunt obligati sa mi-o dea sau nu?O repar pe casco deci din banii mei si as prefera sa o iau se poate??
Spoiler Fata Crapat
Collapse
X
-
Originally posted by rontz_rontz View PostSalutare,am o mica intrebare .Azi m-au sunat cei de la service si au venit piesele pentru reparatia masinii intrebarea mea este daca tot schimba bara spate pe cea vechie as vrea sa o iau eu sunt obligati sa mi-o dea sau nu?O repar pe casco deci din banii mei si as prefera sa o iau se poate??Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
da cam asa e de obicei cer piesele inapoi ...am avut si eu un incident cu bara fata si am schimbato cu una de MCV dar la aia normala nu am avut si grilele si ornamentele alea cromate atinse si la casco nu mi lea scris si pt aia de mcv sunt altfel si a trebuit sa le cumpar eu ..cam scumpe pentru niste plastice ....barile sunt la acelasi pret am intrebat la service.
Comment
Comment