Busitura>>Asiban

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca ii dai o sticla de vin (care cel mai penibil sa pice pe jos cu tot cu plasa sa faca zgomot, da' sa nu se sparga) scrie tot ce trebuie si-ti mai spune si ce ar mai trebui facut.
    Dar nu aprob asta.

E adevarat ce spui, dar nu uita cate belele de genu asta au fost si vor mai fi (refuzuri din partea Casco).

PS: oricum pt mine Asiban e istorie, de cand am circulat 1 an de zile fara Casco, desi plateam polita in fiecare luna, bine ca macar mi-am recuperat banii (cu amenintari si hartii...in fine, scuze de off).
    Last edited by Octavian; 12 January 2009, 16:45.

Comment

in cazul asta o sa ma duc maine peste agent sa-mi noteze MACAR capota, e inadmisibil asa ceva. 50% e vina mea ca desi am vazut de spoiler de asta am uitat, piesa MICA...
      Apoi merg la dacoserv(desi intentionam la MAG...dar nu se regaseste in lista lui florin so...)
      @GGI78 mica atentie dau numai cand consum *bere/suc/alcool* intr-o oarecare locatie

Comment

Azi mi-a deschis Asiban si mie dosarul. Un domn foarte de treaba de la Resita. Parca nu era de la asigurari. De asemenea comportament ireprosabil din partea celor de la Service Caransebes. Nu imi venea sa cred ca sunt in Romania.

Comment

eu astept pana maine cand voi ajunge la Asiban Iasi.Mi-a sarit oglinda....mi-a dat-o cineva peste cap.....si s-a rupt........sticla sparta.....tot spart si rupt offffffff
          Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Originally posted by JmEk View Post
            eu astept pana maine cand voi ajunge la Asiban Iasi.Mi-a sarit oglinda....mi-a dat-o cineva peste cap.....si s-a rupt........sticla sparta.....tot spart si rupt offffffff
            Daca agentul zice sa mergi la un anumit service ca au contract este fals tu te duci unde vrei ei nu au treaba eu i-am zis ca nu ma duc acolo in fata si nu a comentat a zis sa ma duc unde cred ca este mai bine asigurarea a platit imediat la service cand au trimis faxul cu factura1

Comment

oricum ma duc la reprezentanta...asa ca.......nu ma intereseaza cu ce service au ei incheiat contract.....
              Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google