Reparatie Sau Inlocuire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reparatie Sau Inlocuire

salut, am gasit de dimineata in parcare masina lovita. Usa dreapta aspate are niste zgarieturi adanci si mari de toata frumusetea plus ca e infundata. Eu doresc inlocuirea. Pot cere asta constatatorului de la casco? Mai trebuie sa iau dovada de la politie?

Poti cere, desigur ...oricum reparatia portierei va costa aproape cat una noua...acum vezi ce spune si agentul de la asigurari
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

am inteles ca de la 01.01.2009 nu mai e obligatoriu sa te duci la politie sa iei dovada in cazul accidentelor usoare, gen gasit masina lovita in parcare

Comment

O sa o repare sigur, nu o sa o schimbe, asa am patit si eu. Nu cred ca mai trebe mers la politie, du-te direct la firma de asigurare, o sa faca poze si o sa scrie constatarile si apoi du-te intr-un service bun. Eventual incearca sa vorbesti cu agentul de asigurari sa iti scrie ca e necesar inlocuirea, dai si tu o mica atentie...bafta.
        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

daca nu-mi da inlocuire bag surubelnita in ea. La cat de subtire e tabla...si ma duc la alt constatator

Comment

Originally posted by bog_82_ABO View Post
            am inteles ca de la 01.01.2009 nu mai e obligatoriu sa te duci la politie sa iei dovada in cazul accidentelor usoare, gen gasit masina lovita in parcare
            Legiuitorul s-a referit la situatia cand nu exista si o persoana pagubita (in cazul unui accident sunt doua parti: pagubit+pagubitor; daca ai dat cu masina de stalp...esti pagubit, nu mai este o alta persoana implicata)
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

dar de ce ai dori inlocuirea? ce...crezi ca daca o repara nu mai iese bine?
              cat despre schema cu surubelnita...traim in rromania
              cand unii isi busesc barele sau oglinzile ca sa le schimbe cu dalea de mcv...la ce sa teastepti...sa o inlocuiasca....sa o inlocuiasca...altfel...bag surubelnita sa moara gigi.
              de prost gust

Comment

am avuto si eu lovita acum 2 zile bine eu mam lovit cu cineva si politistu a zis ca din iulie o sa poti sa te intelegi intre soferi si sa mergi direct la asigurare pana atunci tot trebuie sa declari la politie...normal ar fi pe casco sa dea inlocuire cam asa se procedeaza ca de aia platesti mai mult la o asigurare casco...acum depinde si de cat de grav e daca se poate indrepta cu un pic de chit nu iti da

Comment

@bog_82_ABO: Mergi la asigurator si iei un formular, pe care il completezi, nu mai trebuie vizita la Politie.
                  Si daca service-ul decide, atunci se da inlocuire reper, ceea ce scrie constatatorul de daune pe foaia de constatare poate fi oricand schimbat de catre service.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

mersi, baieti

@rsx: sunt sigur ca n-ai vrea vreodata sa gasesti masina lovita in parcare, cu tabla infundata si s-o duci la service sa-ti-o umple de chit pentru ca nu le-a iesit bine indreptatul cu ciocanul

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google