Toti care isi lovesc masina in alta parte si nu au lovit pe cineva cu masina declara acest lucru sa sti ca nu este grav ce ai patit la masina bafta in continuare si sa iasa treaba bun in service!!!
Dovada Politie Pt Casco
Collapse
X
-
O intrebare privind declaratia cu gasitul in parcare: in contractul CASCO apare scris asa: (art. 8, alin. 8.1, pct. a)) "In baza prezentelor Conditii Generale Contractuale OMNIASIG nu acorda despagubiri pentru daunele cauzate direct sau indirect de: (...) persoane rauvoitoare care actioneaza in nume propriu.(...)"
Deci, daca e "inscriptionata" sau lovita si este evident, sau li se pare lor, ca zgarietura sau lovitura a fost produsa de "oameni de bine", nu o putem repara pe CASCO? Stiu ca totusi se rezolva, stie cineva cum?Logan Ambition 1.5 DC
Comment
-
Daca ai masina in leasing automat ti-au facu full casco care acopera tot vezi ca trebuie sa ai anexa 2 la contractul de casco unde trebuie sa fie trecut si vandalism si taierea sau intepare anvelopelor asa am eu la casco dar il am la Unita apropo cat platesti pe luna la casco cati euro?
Comment
-
Rata lunara e de 40 euro.
Contractul nu are niciun fel de anexe. Ce ar putea acoperi povestea este un articol din Conditii specifice pentru avarii, articol care acopera avarierea provocata de ciocniri, loviri sau izbiri cu orice corpuri mobile sau imobile aflate in afara sau in interiorul autoturismului. Se cam bate cap in cap cu articolul citat anterior, dar asta e in avantajul meu.
Despre anvelope: nu acopera pagube produse intr-un eveniment numai anvelopelor si/sau camerelor de aer.Logan Ambition 1.5 DC
Comment
Comment