If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cred ca majoritatea dintre noi si`au luat masina (LOGAN) in rate si nu cu baniii jos .Probabil daca am fi avut 8.000 - 9.000 Euro bani gheata nu am mai fi ales sa cumparam un logan si am fi luat o masina mai buna si mai scumpa in rate iar acei 8000 de euro ar fi fost doar avansul .
Cum va descurcati cu ratele la LOGAN ???
Regretati ca ati facut aceasta alegere sau nu ???
Dap ,ai dreptate.Sunt momente cand regret ca am cumparat,puteam sa iau ceva mai "puternic" pe banii astia,insa...avand in vedere ca e nou e ok.Dar...si nou...exista destule probleme cu el,si asta e deranjant,pentru ca sunt masini de 10-20 de ani...care nu au avut nici o pb tehnica...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Ia mai bine in rate,daca ai cash,s-a dat drumu la SH,ai de unde alege...sau vrei logan? Oricum....prestige..rullz
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Pai si daca iei de la banca...iei cash in cazul in care scoti imprumut... Eu cand am luat in rate..prin banca...am fost obligat si sunt la casco...da pe banii mei
Pai la ce preturi au piesele de lgn...sa stii ca tre sa ai casco
Eu am loganul luat prin imprumut la banca si platesc rate la banca ... Si zic eu ca e mai bine prin banca decat in leasing ... sau decat o masina SH care nu stii ce probleme pot aparea ... In legatura cu CASCO e cam scump dar merita ...
In comparatie cu alte masini nu e deloc scump,de ex un prieten si-a luat reno clio nou...si a platit 750 eu Casco
Am inteles de la stiri ca de anul acesta si utilizatorul de la leasing va plati impozit. Nu e absurd? Adica statul va lua impozit si de la RCI Leasing (proprietarul masinii) si de la mine (care sunt locatar!!!)?
Dar taxa speciala pentru prima inamtriculare in Romania ,stat al UE ,nu e absurda?Ajung sa cred ca numai la noi se poate asa ceva...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment