If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Deci in curand ai 2 facturi restante. Bag-o intr-un garaj, pune-i cheia si du-te de plateste facturile.
Si mie mi se pare strigator la cer faptul ca nu ti-ai platit o factura din 20.07, de aproape 2 luni.
Pai da, sunt vigilenti, acu metodele nu le mai discutam.
Dar daca nu o poti tine in garaj (trebuie sa circuli) si iti faci griji pt parinti, ia bani imprumut si achita factura restanta.
In 6 ani nu am intarziat la plata, o sg data nu stiu ce au facut aia la banca de nu s-a confirmat OP-ul si s-a trimis adresa acasa, m-a sunat tata-meu disperat ca de ce nu vorbesc daca n-am bani, ca acu' se duce si plateste el, crize )
Deci in curand ai 2 facturi restante. Bag-o intr-un garaj, pune-i cheia si du-te de plateste facturile.
Si mie mi se pare strigator la cer faptul ca nu ti-ai platit o factura din 20.07, de aproape 2 luni.
multumesc pentru sfat...esti foarte amabil insa asa ca subiect de discutie nu am platit factura restanta din luna iulie caci mi-am pierdut tatal si era mult mai importanta sanatatea lui decat o masina...insa acum mi-am facut griji pt mama ca pe ea o mai am...Multumesc tuturor am platit totul acum sunt la zi.Doamne ajuta .
Salut,aveți idee cam cât trebuie avansul la un logan MCV nou cu GPL nici chel dar nici Full opțiuni?De diesel mi e frică prin ce am trecut eu cu fostul logan dci nu doresc la nimeni,mă gândesc să îl achiziționez prin Leasing pe firmă,pot întreba de reduceri de preț ceva vreo ofertă sau să încerc să iau una de drive test poate reușesc să o scot la bani mai buni?
De diesel mi e frică prin ce am trecut eu cu fostul logan dci nu doresc la nimeni
Daca vorbesti de injectoare, sunt altele acum. Si s-a rezolvat acea problema. E o "mica" diferenta ( pe langa cea vizuala si evidenta ) intre generatia acutala de la Dacia si generatiile precedente...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment