If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Strict d.p.d.v. al ratelor nu e diferenta mare intre leasing si credit la aceeasi perioada si acelasi avans. 10-20 de lei in ambele sensuri. Din alte puncte de vedere parca-i mai bun creditul din mai multe motive unele obiective altele subiective.
Mult noroc.
@Sp!ke
zice bine cu salariile de programatori asa e
@gogoasha69
sa-nteleg ca orice chestie zgarietura marunta patesti o poti rezolva daca ai casco?scuze dar sunt incepator si cam afon
si inca o intrebare: Sa facem un rezumat. daca imi cumpar masina noua, sa zicem un logan prestige trebuie sa mai scot din buzunar
1) vroe 11 mil casco pe an
2) vreo 6 mil inmatricularea? sau mai mult?
3) ce ar mai fi?
- eu am platit 1600 lei la aprobarea creditului la banca din care 90 a fost casco pe prima luna(credit auto BRD), la 35900 lei credit(10250 euro) mai sus am scris gresit 39000.
- 406 lei la ridicarea masini de la dealer din care 306 lei RCA si 100 lei numere provizorii, securizare carte identitate si inca ceva
- aproape 600 lei taxa prima inmatriculare (platita la trezorerie)
- 85 lei numere preferentiale
- 52 lei taxa inmatriculare (platita la financiar)
- 30 taxa certificat inmatriculare (la CEC)
- 96 lei rovinieta (platita la Posta)
Acestea ar fi principalele cheltuieli cu masina.
michee dute la banca fa o simulare de credit si o sa vezi , eu tot la brd am... casco e la omniasig sil platesc o data la 3luni puteam sal platesc lunar sau anula...
te costa mai mult CASCO daca e inclus in rare?
Poti alege sa-l platesti si separat? Poti alege si unde vrei sa-l faci? C-am auzit ca-s probleme cu unele firme....
Din ce stiu eu la credit auto prin BRD poti face CASCO prin Omniasig sau Asiban parca. Mie personal imi convine asa cu el inclus in rata, ca numai trebuie sa ma duc si pana la omniasig sa il platesc. Fiecare banca are regulile ei, cel mai bine intrebi la banca de unde vrei sa iei imprumutul.
pai din ce-am vazut pan' acuma BRD-ul mi se parea cel mai avantajos ca suma returnata.....dar mai ramane de vazut daca o sa fac foarte curand....mai tre sa-mi iau si casa si parca asta as vrea s-o rezolv intai....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment