in ultimi 5 ani de exemplu nu am simtit ca s-or devalorizat , tu ai scris ca ai luat pe 10 ani , noi nu aveam de unde sa stim ca o sa platesti mai repede sau cand expira termenu , eu ma refeream ca ii mult pe 10 ani si dobanda ii mult mai mare decat daca ai lua pe un timp mai mic !
Cum va descurcati cu ratele la masina ??
Collapse
X
-
Originally posted by Lucianitos View Postin ultimi 5 ani de exemplu nu am simtit ca s-or devalorizat , tu ai scris ca ai luat pe 10 ani , noi nu aveam de unde sa stim ca o sa platesti mai repede sau cand expira termenu , eu ma refeream ca ii mult pe 10 ani si dobanda ii mult mai mare decat daca ai lua pe un timp mai mic !
daca strangeam din... si o plateam in 5 ani si dadeam 8-9 mil pe luna, eram mort.... asa inca traiesc!1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
MCV 1,5 dci 85 caluti Laureate Abs + aer , fara metalizata =12250 eur => 800 ron/ luna, din care 120 casco. Creditul e facut la BRD si trag ei banii din cardul nevestei. La inceput am platit vreo 1700 ron comision si prima rata de casco pe care il platesc lunar.
Ma scot un pic cu consumul la jumatate fata de break 1410.
Comment
Comment