rontz_rontz, imi pare rau sincer sa aud de o asemenea situatie. Nu stiu cat ai platit avansul si in ce moment al derularii contractului te afli, sigur ca o eventuala pierdere a masinii doare foarte tare insa problema la leasing este una si mai mare - daca se va ajunge in situatia ca firma de leasing sa recupereze masina(eu iti doresc sa nu se ajunga pana acolo), dupa ce aceasta se va vinde ei vor calcula diferenta dintre suma datorata conform contractului de leasing si banii care i-au obtinut in urma vanzarii masinii si in caz ca va mai ramane ceva de achitat te va obliga sa achiti si aceasta suma deci se ramane fara masina si cu bani de dat. In 2010 cand s-au taiat salariile bugetarilor cu 25% am trecut printr-o situatie foarte grea deoarece taierea in cazul meu a reprezentat aproape toata rata care o aveam la leasing si numai eu stiu prin ce-am trecut ca sa pot face fata si sa nu pierd masina.
Mie cei de la RCI Leasing spre deosebire de Impulse Leasing, VB Leasing, etc mi s-au parut oameni foarte intelegatori si sociabili insa dincolo de orice omenie mi-au spus ca, daca nu se face nici-o plata timp de 90 zile consecutive, contractul se reziliaza automat cu toate consecintele ce rezulta din asta iar singura solutie cat de cat salvatoare este predarea lesasingului catre o alta persoana.
Eu iti doresc ca pana la urma sa reusesti s-o scoti la capat cumva si sa cauti o solutie astfel incat sa nu pierzi masina.
Mie cei de la RCI Leasing spre deosebire de Impulse Leasing, VB Leasing, etc mi s-au parut oameni foarte intelegatori si sociabili insa dincolo de orice omenie mi-au spus ca, daca nu se face nici-o plata timp de 90 zile consecutive, contractul se reziliaza automat cu toate consecintele ce rezulta din asta iar singura solutie cat de cat salvatoare este predarea lesasingului catre o alta persoana.
Eu iti doresc ca pana la urma sa reusesti s-o scoti la capat cumva si sa cauti o solutie astfel incat sa nu pierzi masina.
Comment