poate sa spuna cineva ce varianta de logan sia luat ,ce avans a dat ,si ce rata are.....prin credit, imprumut si pe cati ani
Cum va descurcati cu ratele la masina ??
Collapse
X
-
Originally posted by PetreCred ca majoritatea dintre noi si`au luat masina (LOGAN) in rate si nu cu baniii jos.
Comment
-
faza e ca depinde...acu 2 ani cand am luat masina perioada max de creditare era 7 ani si avans minim 15% ..acum e 10 ani ..si nu se mai cere avansPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
danny_finutzu intra pe site la dacia (www.dacia.ro) dai la configurator si faci cei 7pasi si la sfarsit iti arata rataE nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda
Comment
-
ala de pe site e cu finantarea oferit de Dacia. insa mai exista si alte banci.
danny, daca imi permiti un sfat, cel mai bine e sa mergi la banci si sa te interesezi de conditiile la credit. poti face un credit auto (in acest caz ai masina pusa gaj la banca) sau un credit de nevoi personale (nu ai masina pusa gaj). cu asigurarea poti vorbi tot la banca. multe banci au o lista de societati de asigurare agreate la creditul auto si iti poti alege. sau daca nu poti intrebi macar daca te lasa sa faci la ce societate vrei tu. daca faci credit auto polita Casco e cesionata in favoarea bancii.
pe site-urile la banci nu gasesti informatiile in detaliu. comisioanele le afli direct la banca.Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment
-
la brd este rata care ti-o arata acolo fara nici un comision .si casco nu este deloc mai scump eu am prins oferta si am o rata la casco gratuita.
da cel mai bine este sa nu iti faci casco prin banca ca se poate sa ai probleme cand o sa iti repari masina(in cazul in care se va intampla)E nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda
Comment
-
nush sigur daca te obliga ca nu am intrebat?(da o sa revin si o sa iti zic)
pe casco 790lei, eu am facut credit la preferance nu mai stiu cat a fost exact ca am luat si garantzie extinsa si vopsea metalizata si platesc cam 3mil /l pe 10 ani ca nu am putut sa fac pe mai putzin ca nu aveam salariu estul de mare.
si daca iti iei credit pt nevoi personale poate sa te duca mai scump decat creditu auto pt ca iti fac si asigurare pe viatza aia de la bancaE nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda
Comment
Comment