dar de fapt esti hotarat sa iei ceva sau doar ai deschis topicul sa ne spargem noi capetele explicandu-ti ce sa iei. ia frate ce iti place tie si gata. tu o sa te bucuri de achizitie nu noi !
Ce Masina Ati Lua Cu 10.000 Euro ?
Collapse
X
-
E ok Loganul la preturi in jur de 8 000 de EUR (1.2 16v Laureate).
Versiunile de Logan in jur de 10 000 de EUR deja nu mai merita.
In jurul a 10 000 de euro se merita trecerea la Renault din urmatoarele motive:
- la Renault e tabla mai bine tratata - la Logan e slabuta tabla in cazul in care vrei sa tii masina 6-7 ani (cam atat trebuie sa tii o masina noua ca sa merite investitia)
- siguranta e mult mai buna la Renault decat la Dacia
- portbagajul la Logan este mare dar accesul este prost, iar bancheta spate nu e rabatabilaLogan GPL 1.4
Comment
-
Ai fi surprins sa vezi cum se prezinta vopseaua si tabla pe un Logan din 2004 dar cu o singura conditie... proprietarul sa tina la masina si sa o intretina corespunzator. Daca o lovesti de nenumarate ori, si o repari la Nea Gica ca e mai ieftin sau mai grav n-o mai repari deloc si o lasi asa julita o sa ai rugina pe orice masina, nu numai Logan.
In rest da... sunt deacord cu tine, 10.000E este un pret mare pentru Logan avand in vedere variantele care le ai pe piata auto.
Comment
-
Originally posted by burtosu View PostAi mers/condus sau te-ai suit vreodata in kia cee'd sa spui asa ceva,sau ai auzit pe cineva?Mai gandeste inainte,kia este peste logan la toate capitolele,al dracu logan acum are si finisaje deosebite la interior,ca de performante nu mai vorbesc.
Nu m'am referit la performante.
Da, am mers/condus Kia Cee'd. Evident ca se simte mai bine decat Logan, nici nu am spus asta, dar la o masina 12-13.000 de euro am alte pretentii in ceea ce priveste calitatea materialelor din interior, decat la una de 7000.
Plasticul de pe usi si bord iti da o senzatie de ieftin.
Aceeasi "problema" a plasticelor ieftine am mai intalnit'o si la alta masina: Mitsubishi Lancer X (17.000 euro). Pana si polita din spatele banchetei (aia unde sunt boxele la Logan) era din plastic TARE. Ca si cel de pe usi si bord.
Cine stie, poate am eu "pitici pe creier", dar am ramas oarecum impresionat de calitatea plasticelor din Skoda Octavia (2007) si Opel Astra Classic (2001), masini comparabile ca si pret cu Cee'd sau Lancer.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
diferente majore de calitate o sa intalniti la masinile cu preturi de peste 25.000 euro...si poate nici acolo....mie opel mi se pare EXECRABIL atat la interior cat si ca masina!
la banii aia as lua ceva sh, clar! nu mai vreau masina noua in 10.000!
Comment
-
Si mie mi se pare execrabil Opel... daca as avea un Insignia sau un Astra J acum i-as da foc la cat de proasta e. Nu acum pe bune... daca ai Logan si ti se pare Opel execrabila ca interior si ca masina e ceva neinregula. Pana si un banal Opel Astra G din 2000 e peste un Prestige din 2011 la calitatea materialelor din interior, la ergonomie, la pozitie in scaun, insonorizare etc.
Comment
-
Originally posted by Nepotu123 View PostSi mie mi se pare execrabil Opel... daca as avea un Insignia sau un Astra J acum i-as da foc la cat de proasta e. Nu acum pe bune... daca ai Logan si ti se pare Opel execrabila ca interior si ca masina e ceva neinregula. Pana si un banal Opel Astra G din 2000 e peste un Prestige din 2011 la calitatea materialelor din interior, la ergonomie, la pozitie in scaun, insonorizare etc.
Daca tu consideri ca esti in regula cand achiti peste 20.000 de euro pe un Astra, fie el si J...sau 27 de mii pe Insignia...pffff, da-mi voie sa
ai urcat in unul din cele doua?
Comment
-
Acele masini au preturi foarte mari, deci le comparam cu masini apropiate ca pret! (daca comparam fiabilitatea si intretinerea, loganul le da jet).....Cum sa dau peste 20-25 de mii pe un OPEL, cum? Pot luat Passat care e alt film, pot lua Jetta, care e alt serial, pot luat chiar si RENO fluence, daca ti neaparat la un interior frumusel! DAR NU OPEL! pentru mine este cea mai mare teapa, asa cum multi considera loganul sau dusterul exagerate la pret raportate la ce ofera, eu consider opel mult mai rau de atat! nu spun ca parte in parte loganul este superior opelului, dar opel intra la alta categorie de pret unde, da-mi voie, este zdrobit de concurenta!
Comment
-
Ca fost posesor de Astra H, iti zic ca se compara. A, nu se compara un Mercedes C Klasse cu Logan, ca exemplu.
Repet, Insignia e cu totul altceva, se bate cu alte clase unde nu are loc si pierde din start, dar nu e relevant cu titlul thread-ului.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by PCH View PostDaca tu consideri ca esti in regula cand achiti peste 20.000 de euro pe un Astra, fie el si J...sau 27 de mii pe Insignia...pffff, da-mi voie sa
ai urcat in unul din cele doua?) Dar un vecin si-a luat insignia,dupa 3 luni i-a cazut cutia de viteze,nu generalizes,ca si la altii cu logan le-au cazut altele,se man intamplat,dar nu ma atrage opelul ca nu e 100% pur sange Europeana
Comment
Comment