Am masina luata in leasing am dat avans 50% pe o perioada de 48luni si o am de 13 luni si asi dori sa o achit integral cand este perioada cea mai avantajoasa pentru mine rca i valabila pina la anu in 30 aprilie daca o achit asigurarea trece automat pe numele meu sau trebuie sa fac alta ceai care au au achitat masina inainteide termen rog sa imi raspunda ms?
Taxe Leasing
Collapse
X
-
Originally posted by juann View PostCum e cu asigurarea Casco? Se face pe numele firmei de leasing? Daca o terta persoana conduce masina e o problema cu casco?
Avantaj: nu se percepe taxa suplimentara pentru reintregirea politei in anul urmator indiferent de dauna, daca a existat vreuna in a.c. bineinteles.
Dezavantaj: pentru anul urmator rata nu scade in cazul in care nu s-au inregistrat evenimente in anul curent.
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostDa, se face pe numele firmei de leasing si se incheie contractul pe toata perioada leasingului iar ratele sunt fixe.
Avantaj: nu se percepe taxa suplimentara pentru reintregirea politei in anul urmator indiferent de dauna, daca a existat vreuna in a.c. bineinteles.
Dezavantaj: pentru anul urmator rata nu scade in cazul in care nu s-au inregistrat evenimente in anul curent.God is my copilot
Comment
-
Inputernicire trebe numai daca contractul de leasing este pe firma iar daca este pe persoana fizica trebuie urmatoarele:copie prima pagona a contractilui de leasing .copie talon ,buletin,permisa,utorizatie de reparare de la politie in original si te prezinti cu masina la firma unde ai casco iar cel de la daune te pune sa completez un formular cu datele masini si cum s-a produs evenimentul rutier dupa care te duci la ce service auto vrei tu nu unde zice cel de la casco.
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostDa, se face pe numele firmei de leasing si se incheie contractul pe toata perioada leasingului iar ratele sunt fixe.
Dezavantaj: pentru anul urmator rata nu scade in cazul in care nu s-au inregistrat evenimente in anul curent.
Stie cineva din experienta proprie ce se intampla in realitate?
Multumesc.
Comment
-
Rata casco nu scade si nici nu creste chear daca ai avut ceva daune in anul respectiv eu am platit 16 rate si am avut 2 daune si rata casco nu a crescut sau scazut acesta este dezavantajul leasingului si cresterea spectaculoasa a cursului euro eu cand am luat masina era euro 3.3 lei iar acuma a sarit de 4 lei ma apuca groaza cand vine rata la sfarsitul luni cu acest curs euro.
Comment
-
Salut! Daca vreau sa fac o predare de leasing exista cumva o schema de calcul prin care sa pot cere o suma de bani la predarea leasingului catre o alta persoana? Sau pun din burta, ma gandesc cat am bagat (in ratele platite pana acum) si mai scad uzura masinii, cate rate mai sunt de platit, etc.? Multumesc anticipat!
Comment
Comment