despre EUROBOR am auzit luni la stiri, dar era legat in special de banci, care ar fi trebuit sa scada dobanzile datorita scaderii acestei cote EUROBOR din europa, si ca 200 persoane au facut reclamatie la OPC ca nu le-a scazut deloc dobanda. s-a spus spre finalul stiri ca sunt vizate si cateva firme de leasing. atat si nimic mai mult. sper si la RCI sa fie ceva mai mic, desi cu cursul euro de acuma tot platesc mai mult la masina decat o faceam anul trecut in iunie.
Taxe Leasing
Collapse
X
-
nu stiu unde sa ma uit. poate sti tuAttached FilesDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
am gasit pe tabelul unde e scadentarul, o coloana Dobanda, care incepe cu 46.52 la prima rata, si scazand lunar, ajungand la ultima rata (rata 84) la 7.52. nu ma intreba ce sunt astea ca nu stiu. lei/euro sau procente, habat nu amDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
factura are data de emitere 10 a lunii. factura in plic ajunge pe 15-16. am optat sa primesc factura pe mail, dar imi vine si in plic. pe mail imi vine in ziua emiterii
deobicei factura care vine acasa nu o pastrez in mod oficial, cand merg sa platesc factura o scot la imprimanta pe cea de pe mailDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Am masina in lesing jumate am platit la inceputul contractului la fel am platit 26 de rate din 48 si vreu sa il achit integral, a mai facut cineva asa ceva care sunt comisioanle ascumnse si casco trebuie platit plana la finalul contractului sau numai pana cand masina fost in leasing nu si restul ratelor la casco?
Comment
Comment