credit la BRD- nu mi-au luat cartea de identitate, ei au doar o copie
Ce banca sa aleg
Collapse
X
-
Consiliere GRATUITA credite si/sau leasing
Buna ziua,
Pentru orice intrebare sau nelamurire legata de credite auto sau leasinguri ma puteti contacta la 0723.80.88.75, sau pe morarusebastianoffice@google.Ro.
Detalii complete va pot da despre sistemul Volksbank (unde sunt angajat), dar va pot ajuta cu informatii utile si in privinta celorlalte societati de leasing si banci.
Comment
-
morarusebastianoffice@gmail.com
Originally posted by MoraruSebi View PostBuna ziua,
Pentru orice intrebare sau nelamurire legata de credite auto sau leasinguri ma puteti contacta la 0723.80.88.75, sau pe morarusebastianoffice@gmail.Com.
Detalii complete va pot da despre sistemul Volksbank (unde sunt angajat), dar va pot ajuta cu informatii utile si in privinta celorlalte societati de leasing si banci.
Comment
-
Originally posted by boris View Postnu mai aveti astia de la volksbank clienti si ati iesit la pescuit
de clienti
In plus de asta, dupa cum am spus, ofer detalii despre orice banca, nu doar Volksbank.
O seara placuta.
Comment
-
pt lucialina: mai bine credit decât leasing. Leasing doar dacă ai firmă şi scuteşti TVA-ul. Pt. Mine o importanţă crescută are faptul că la leasing nu eşti proprietarul maşinii până nu plăteşti ultima rată de leasing şi valoarea residuală, pe când la credit eşti proprietarul maşinii din momentul semnării contractului. MoraruSebi mă va corecta dacă nu-i aşa.
Comment
-
Apropo de credite; am facut pe net o simulare la un logan laureat de 1.5 dci de 70 de cai face lift pe 10 ani fara avans, si a iesit rata de 462,21 (cu vopsea metalizata) iar daca fac acelasi lucru pe brd.Ro la credit auto, iese o rata de 542,87, adica cu mult mai mare decat pe site.
are cineva idee de ce e aceasta diferenta atat de mare?1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
Comment