Comisionul de analiza dosar depinde de valoarea creditului(care depinde destul de mult si de cursul euro vezi preturile de acum in lei si preturile de anul trecut in lei) de aceea nu este acelasi la mine si Seba sau Laur_07. Apropo la mine a fost 1000 de lei in cap nu 800(800 a fost Laurr)
Si nu, nu am platit nimic la uzina in avans. Doar la banca acel comision.
Ce nu-mi mai aduceam aminte este daca banca face plata cand primeste factura sau proforma. Inclin sa cred ca are dreptate Florin77 si anume cand primeste proforma(asa este si logic).
Deci toata bataia de cap este la banca 90% si putin pe la dealer 10%(dar sunt si dealeri care lucreaza direct cu banca si nu trebuie sa plimbi hartii intre cei doi).
Daca iti da banca OK-ul ai scapat de probleme si incep ratele.
P.S. ceea ce am spus se aplica la credit auto cu avans 0, nu la leasing(nici nu exista leasing cu avans 0).
Si nu, nu am platit nimic la uzina in avans. Doar la banca acel comision.
Ce nu-mi mai aduceam aminte este daca banca face plata cand primeste factura sau proforma. Inclin sa cred ca are dreptate Florin77 si anume cand primeste proforma(asa este si logic).
Deci toata bataia de cap este la banca 90% si putin pe la dealer 10%(dar sunt si dealeri care lucreaza direct cu banca si nu trebuie sa plimbi hartii intre cei doi).
Daca iti da banca OK-ul ai scapat de probleme si incep ratele.
P.S. ceea ce am spus se aplica la credit auto cu avans 0, nu la leasing(nici nu exista leasing cu avans 0).
Comment