Cine Are 1.4 Mpi Si De ce?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cine Are 1.4 Mpi Si De ce?

Eu de exemplu am luat mp4 ca nu mi-au ajuns banii dar sunt multumit, voi cum sunteti? care e motivul?
    sigpic #

Eu mi-am luat 1.4 MPI din greseala (mai 2005) - nu stiam prea multe despre masini/motoare si pe toti pe care ii intrebam ma asigurau ca 75 de cai sunt suficienti 90 nu au rost, consuma - ca au mers daciile si cu mai putini cai si mancau pamantul

Daca asi fi stiut cum e sa depasesti cu 1.4MPI cand ai si ceva bagaje in masina... m-asi fi gandit mai bine

Comment

Sunt de acord cu tine si eu am luat in 2005 dar trebui sa-i dai peste 3000 de ture in depasire si nr de viteza mica.(a 3 a merge pana 120 km testat)
      sigpic #

Comment

problema e la sofer nu la masina
        nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

Originally posted by adimrv View Post
          trebui sa-i dai peste 3000 de ture in depasire
          ai condus doar diseluri pana acum?

sigpic

Comment

Ma driverilor, pilotilor si alti conducatori auto din aceaste categorii. Unde are 1.4 MPi curba maxima de cuplu? Daca maximul de putere? Va zic eu ca e normal sa vada masina >4.000 rpm... defapt >5.000 in depasiri, asta daca vreti sa mergeti normal. Daca vreti sa mergeti la consum nu vad de ce sa incercati sa depasiti, si atunci nu veti avea nevoie de mai mult de 2800 rpm (~100km/h pe ceas).
            Deci, logan 1.4 e cea mai proasta masina daca nu stii ce vrei de la ea. Parere personala de loganist cu mai mult de 50.000 de km pe 1.4.

on-topic - am luat 1.4 pentru ca e suficient pentru o masina de familie.

P.S. Daca tot ocarati atat 1.4 de pe logan, incercat un SDI de pe golf 5, ala de 70 de cai si dupa vb.
            sigpic

Comment

1.4 MPI ca asa am vrut eu. masina este ok pentru oras, nu este nevoie de mai mult. in depasiri incercati sa o turati mai mult ca merge foarte bine...
              sigpic

Comment

Si eu am ales pentru ca e buna ca masina de familie. Important este si soferul, sa stie ce poate masina si sa stie cum poate obtine maximul dintr-un motor de "aspirator". Am 30k km cu 1.4 si inca nu m-a dezamagit. Vreti depasiri? Poate, chiar si cu 5 pers in masina, dar motorul trebuie dus in parametri optimi de putere/cuplu, adica in jur de 5000 ture. In depasiri, tr3 pana la 120 km/h. In caz de nevoie, am retrogradat din tr5 in tr3 si tot am depasit .
                Nu o mai comparati cu masini sport si alte avioane, ca nu are rost.
                GL-22-TOF

Comment

Da. E un motor bun.Se poae descurca si in situatii de "criza" te ajuta atunci cind ai nevoie.Dar tureaz-o peste 3000 de ture pt. a avea puterea necesara.
                  Numai bine.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

Uni vad ca au ramas cu sechele de la berline 1310 care daca depaseau 2000 ture fierbea apa

Nu mai intrati mai in depasiri cu a 5 la 80 sunteti pericol pe sosea la faze dastea .
                    Last edited by C@talin; 28 March 2009, 12:28.
                    Dau 2000 de parai si cumpar tot...

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                      ai condus doar diseluri pana acum?
                      eu ma refeream in caz ca esti incarcat trebui sa o turezi daca vrei sa depasesti.
                      sigpic #

Comment

De unde ati mai scos si denumirea de MP4?
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

de 1.4 am avut bani cash atunci.. sunt multumit ptr ca nu-s " reiser " !
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                            De unde ati mai scos si denumirea de MP4?
                            asa mi-a venit(1.4 mpi=mp4)
                            sigpic #

Comment

de foame...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google