nu te inteleg lae,ce legatura are cu mancarea
Cine Are 1.4 Mpi Si De ce?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by adimrv View Posteu ma refeream in caz ca esti incarcat trebui sa o turezi daca vrei sa depasesti.
Depasirea e cea mai periculoasa manevra posibila,aici nu se merge la consum la zgarcenie,dai in ea pana sar pistoanele prin capota ;)Last edited by C@talin; 28 March 2009, 15:04.Dau 2000 de parai si cumpar tot...
Comment
-
Originally posted by adimrv View Postviorelu
asa ii zic eu la loganul meu mp4 (1.4 mpi) posibil dacia 1300 sa-i zici mp3 dar eu am intrebat in topic "dece ati cumparat mp4 si daca sunteti multumit?"
Comment
-
Originally posted by vasile78 View Post@Adi voi aveti 1.4 pentru ca asta va permiteti, nu va comparati voi cu posesorii de supermotoare "diesel" gen Boris! Apropo, cat mai costa un injector de diesel?Dau 2000 de parai si cumpar tot...
Comment
-
am 1,4 sunt multumit de el este cam puturos dar daca il turezi merge de ce lam luat ? pentru ca acum 4 ani mi se parea suficient acum nu mai sunt 100% de aceasi parere. oricum de mers merge ca ii trebuie tim sa urce la 150 e adevarat si sa nu exageram ca trebuie sa dai jos pasagerii anum trecut am fost la mare cu familia ( je, nevasta, fiica ) si bagaje cat cuprinde ( chiar ma intrebat un vecin cu care mam intalnit cand plecam daca ma mut ) sa in a ajuns pe autostrada in serbia si la 150...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
Comment