Originally posted by adimrv
View Post
Cine Are 1.4 Mpi Si De ce?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu am ales motorul de 1.4 din motive strict financiare... atat am avut bani. Unde mai pui si faptul ca nu am avut bani pentru vopsea metalizata... am un albastru marin... Am vrut neaparat sa am si eu AC, geamuri, servo, etc asa ca am achizitionat un Laureate. Singura care se incadra la suma disponibila era 1.4 vopsea nemetalizata. Nu imi pare rau ca nu am luat altceva. Am 50.000 km cu ea si sunt multumit in continuare. Pentru cei care sunt total nemultumiti de 1.4, desi sunt posesori, atunci nu pot spune decat ca si-au luat o mare teapa aruncand banii pe ceva care ii nemultumeste... eu unu ma declar multumit.
off-topic: am putea sa deschidem un topic nou cu gramatica de clasa a 2-a. Sunt sigur ca ar avea numai ''succesuri''. Mare e gradina Domnului...sigpic
Comment
-
Eu am ales 1.4 MPI GPL Laureat pentru ca am fost fortat. Cand am cumparat-o era singura varianta de motorizare cu GPL din fabrica. Peste 8 luni au scos si varianta 1.6 MPI GPL. Eu deja aveam masina...
Pana acum (24000km) sunt destul de multumit de ea. As fii preferat 1.6 MPI din cauza cuplului mai mare al acelui motor.
Daca am avea mai multe autostrazi si drumuri expres nu ar mai fii asa deranjant la depasiri. Am fost cu 1.4 in Slovacia si Polonia si mi-a placut.Dacia Logan 1.4 MPI Laureate
Comment
-
Am ales 1.4 ca sa scap cat mai ieftin. Am ales varianta Kiss FM cu mai multe dotari, pentru ca voiam neaparat AC si geamuri electrice. Declar ca sunt foarte multumit de masina, chiar si in depasiri sta bine daca sti cum sa le abordezi ...... In privinta consumului sunt destul de impacat fata de un prieten care are 1.6 si l-a cam speriat consumul......sigpic
Comment
-
motorul de 1,4l isi face datoria cu brio, vad ca nu a dezamagit pe nimeni! cine la luat a stiut sigur la ce sa se astepte(ca si mine) si de ce sa nu recunoastem fiabilitatea e calitatea lui forte!!! renault dealungul anilor la retehnologizat continuu pentru ca a fost baza vanzarilor la variantele low cost si trebuia sa-si arate valoarea, bun cu alte cuvinte!
Comment
-
Originally posted by adimrv View Postce parere aveti de denumirea mp4(1.4mpi) ?
1. Ce parere aveti de denumirea mp4?
2. De ce ati luat 1.4?
Mie imi lasi impresia ca scrii aici doar ca sa se contorizeze la numar... poate sa fie doar impresia mea....sigpic
Comment
Comment