Cine Are 1.4 Mpi Si De ce?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Cezar View Post
    Raspund si la topic.
    Am ales acest motor in detrimentul celui de 1.6 fara ac, acest 1.4 avand si ac.
    Nu m-a interesat performante neaparat, ci strict economic.
    Uite, am mai scris o data, dar greu sa citim si mai sus.

Comment

Cezar scuzele mele,
      sinx nu se contorizeaza posturile daca faci tu topicul.
      sigpic #

Comment

nu sunt deloc carcotas... intreparea a fost pusa in titlul threadului asa ca nu vad rostul de a o adresa fiecaruia in parte ;) dupa cum am zis... doar parerea mea... sper sa nu te ofensezi :P
        sigpic

Comment

ca si alti colegi de pe forum care si-au exprimat aceeasi opinie, am ales 1.4 tot din motive strict financiare: impozite mai mici, asigurari mai mici, consum mai mic; nu am cautat calitati sportive, am cautat ca masina mea sa ma duca din punctul a in punctul b fara prea multe costuri (sa nu-mi para rau ca am bagat cheia in contact) dar si in niste conditii de confort ok, drept pentru care am ales varianta kissfm.
          februarie 2008=41.000 km, doua revizii restul benzina...
          foarte multumit de alegerea facuta.
          a good plan today is better than a perfect plan tomorrow

Comment

Cea mai buna alegere pentru un roman destept si cu venituri mici. Decat un de 14 ani mai degraba un mica si tupeista cum este 1.4 MPI. Sus Logan 1.4
            1.2 TSI

Comment

Originally posted by adimrv View Post
              binenteles trebuie sa fie si cativa carcotasi.
              Cand faci un thread la misto, niciodata sa nu astepti sa ti se raspunda serios, asta ca regula de baza...
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

off topic eu chiar ma bucur ca sunt carcotasi ca altfel viata nu ar avea culoare iar in ce priveste "thread la misto" ,nu aveam intentia asta probabil sunt si eu mai nou (2.2 luni) si mai trebuie sa invat, daca gresesc cu ceva il puteti inchide thread-ul.
                sigpic #

Comment

eu unu sunt foarte multumit de masina.merge foarte bine , imi place.

Comment

Si eu am luat 1,4 MPi tot din motive financiare,pentru ca am vrut AC si bugetul nu mi-a permis decat ABS+...si vopsea metalizata(gri platine).Este o masina de familie cu consum si performante decente,dar daca vrei neaparat sa mergi sportiv,iti permite cat de cat,zic eu.
                    @adimrv:1.denumirea mp4 nu-si are rostul aici,este doar o anagramare a denumirii originale,si tu nu faci decat sa agasezi cititorii acestui topic prin repetarea intrebarii...no offense!
                    2.schimband viteza la 1700 de ture nu te-ajuta prea mult la consum,in schimb subturarea motorului il poate afecta negativ.Google it,daca nu ma crezi.
                    3.M-as bucura daca a(na)gramarea ar fi singura problema...

Comment

Originally posted by viorelu View Post
                      Adica dacia 1300 era mp3 ?
                      Multumit de 1.4(remapat desigur) pana acum... bine nici asteptari prea mari nu am avut de la ea
                      ce vrei sa spui cu 'REMAPAT'?
                      sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

Originally posted by sinx View Post
                        Mie imi lasi impresia ca scrii aici doar ca sa se contorizeze la numar... poate sa fie doar impresia mea....
                        Nu e numai a ta impresia ...
                        @emy, se refera la chiptuning.
                        Last edited by AR-18-MOS; 30 March 2009, 22:02.

Comment

@AR-18-MOS: vezi ca o sa ajungi pe lista de carcotasi cu cele spuse... nu ai voie sa zici nimic nelalocul lui ca imediat esti etichetat carcotas...
                          Iti multumesc ca imi impartasesti aprecierile... numai bine...
                          sigpic

Comment

sinx
                            nu am etichetat pe nimeni "carcotas" fiecare are dreptul sau stangul la opinie, e o tara libera mai ales pe forum.....
                            sigpic #

Comment

astept mai multe pareri de la mai multe persoane la intrebarile topicului,altceva nu ma intereseaza si binenteles trebuie sa fie si cativa carcotasi.
                              gandeste-te bine daca ai etichetat sau nu... daca ai uitat ce ai scris iti reamintesc eu... aici se presupune ca suntem o comunitate de oameni care discutam, ne ajutam, nu ne jignim ca sa parem altfel decat suntem, etc. Eu nu te-am jignit, nici macar nu am facut vreo aluzie asa ca te-as ruga sa respecti si tu aceste reguli ale bunului simt... Daca nu poti macar ignora-ma!!!

Si ca sa fiu on-topic: Atat de eficient mi s-a parut motorul 1.4 intrucat am acum 3 masini Dacia: Logan decembrie 2005, Logan Iulie 2007, Sandero Decembrie 2008. Am luat in considerare varianta dacia intrucat la acelasi nivel de echipare un fiat punto era cum 3000-4000 de euro mai scump... si unde mai pui ca daca vrei sa iesi si tu la un gratar nu ai nici macar sacul de carbuni unde sa il pui.

sinx
                              nu am etichetat pe nimeni "carcotas" fiecare are dreptul sau stangul la opinie, e o tara libera mai ales pe forum.....
                              replica asta chiar nu am inteles-o... cum adica mai ales pe forum? cred ca de fapt aici esti mult mai supravegheat decat in viata de zi cu zi... incerca sa scrii ceva deplasat sa vezi ce se intampla... atunci sa vezi ce dai cu stangu'-n dreptu'.
                              Last edited by sinx; 31 March 2009, 22:33. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic

Comment

chiar te rog daca treci prin timisoara vreodata suna-ma si te ajut cu drag,tel 0723012591 nu am nimic cu nimeni chiar sunt prieten cu toata lumea.
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google