Originally posted by Cezar
View Post
Cine Are 1.4 Mpi Si De ce?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ca si alti colegi de pe forum care si-au exprimat aceeasi opinie, am ales 1.4 tot din motive strict financiare: impozite mai mici, asigurari mai mici, consum mai mic; nu am cautat calitati sportive, am cautat ca masina mea sa ma duca din punctul a in punctul b fara prea multe costuri (sa nu-mi para rau ca am bagat cheia in contact) dar si in niste conditii de confort ok, drept pentru care am ales varianta kissfm.
februarie 2008=41.000 km, doua revizii restul benzina...
foarte multumit de alegerea facuta.a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
-
Originally posted by adimrv View Postbinenteles trebuie sa fie si cativa carcotasi.
Comment
-
off topic eu chiar ma bucur ca sunt carcotasi ca altfel viata nu ar avea culoare iar in ce priveste "thread la misto" ,nu aveam intentia asta probabil sunt si eu mai nou (2.2 luni) si mai trebuie sa invat, daca gresesc cu ceva il puteti inchide thread-ul.sigpic #
Comment
-
Si eu am luat 1,4 MPi tot din motive financiare,pentru ca am vrut AC si bugetul nu mi-a permis decat ABS+...si vopsea metalizata(gri platine).Este o masina de familie cu consum si performante decente,dar daca vrei neaparat sa mergi sportiv,iti permite cat de cat,zic eu.
@adimrv:1.denumirea mp4 nu-si are rostul aici,este doar o anagramare a denumirii originale,si tu nu faci decat sa agasezi cititorii acestui topic prin repetarea intrebarii...no offense!
2.schimband viteza la 1700 de ture nu te-ajuta prea mult la consum,in schimb subturarea motorului il poate afecta negativ.Google it,daca nu ma crezi.
3.M-as bucura daca a(na)gramarea ar fi singura problema...
Comment
-
-
Originally posted by adimrv View Postastept mai multe pareri de la mai multe persoane la intrebarile topicului,altceva nu ma intereseaza si binenteles trebuie sa fie si cativa carcotasi.
Si ca sa fiu on-topic: Atat de eficient mi s-a parut motorul 1.4 intrucat am acum 3 masini Dacia: Logan decembrie 2005, Logan Iulie 2007, Sandero Decembrie 2008. Am luat in considerare varianta dacia intrucat la acelasi nivel de echipare un fiat punto era cum 3000-4000 de euro mai scump... si unde mai pui ca daca vrei sa iesi si tu la un gratar nu ai nici macar sacul de carbuni unde sa il pui.
Originally posted by adimrv View Postsinx
nu am etichetat pe nimeni "carcotas" fiecare are dreptul sau stangul la opinie, e o tara libera mai ales pe forum.....sigpic
Comment
Comment