asa mai merge... sa auzim numai de bine... multumesc mult pentru intentie dar prin zona timisoarei daca trec il am pe crististreulea sa ma ajute cu ceva daca e... numai bine...
Cine Are 1.4 Mpi Si De ce?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
daca nu uit, maine o s asterg vreo 20 de posturi de pe topicul asta. adimrv, ti-o cam cauti cu lumanarea. ai fi tu "de-al meu" dar daca nu te tii de topicuri si postezi la misto, cartonasele se dau si-n parcare la galeria1, chiar band cola impreuna. avelo grija, astia cu chef de cearta sau prea sensibili la atacuri si care raspundeti in loc sa raportati greselile altora.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
eu sunt mega multumit si de confort si de consum iar ca si intretinere cu un pic de atentie si indemanare e ok,recomand celor fara pretentii de burghez,este o masina ptr mica patura sociala a celor cu venituri mediinu-i prost cine cere ,e prost ala care da!
Comment
-
vreau sa fie inchis acest topic,toata lumea sterge posturi si fac ce vor iar eu daca postez ceva sunt in vizor, asa nu se poate! am sa fac tot posibilul sa se inchida acest topic sa nu mai aiba motiv anumite persoane sa isi bata joc de mine.
cezar ai sters si postura in care ii spun lui "seba ca nu se mai intampla" dar totusi tu esti din bucuresti nu din timisoara si nu te intereseaza...........sigpic #
Comment
Comment