Pe Cine Nu Suportati Din Membri Forumului,daca Aveti Curaj!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• recunosc !!! eu sunt de vina ca bleizer doar citeste pe forum , dar sunt contrariat ca trebuie sa existe unu care sa scarmane rahatul si mai ales unul care nu a avut nici o legatura in toata chestia asta... si anume adimrv ...

Comment

• sa nu se creada ca e flame sau altceva dar eu nu.i suport pe cei ce se dau importanti si nu stau de vorba cu oricine
      sigpic

Comment

• nicule esti off-topic .. aici trebuie sa numesti exact pe cine nu suporti )))

Comment

• pai tu vezi vreun membru sa vorbeasca serios si sa mai dea si nume?
          deci... fac si eu ce pot )
          sigpic

Comment

• aha , deci sa inteleg ca glumeai ? sau chiar ai o problema cu " cei ce se dau importanti si nu stau de vorba cu oricine "

Comment

• daca nu am dat nume, nu glumeam, dar stai linistit ca tu nu esti printre ei, e vorba de cei care nu prea baga in seama pe oricine (deci tu "vorbesti cu oricine" din cate stiu, deci nu faci parte din aia) si apropo, nu neeaparat "colorati" ca sa nu se creada ca fac referire la moderatori, organizatori, etc, dar eu cred ca acest forum e facut ca intre toti membri sa se lege o prietenie
              gata skandal, nu mai ma trage de limba ca nu mai scoti nimic de la mine
              sigpic

Comment

• si cum adica nu vorbesc cu oricine ? da-mi un exemplu ... adica tu intrebi ceva si nu raspunde sau cum ?

Comment

• cam asta ar fi atitudinea, sau iti dau niste raspunsuri asa "ca sa fie" (),
                  sigpic

Comment

• pai poate trebuie sa mai cizelezi tu intrebarile .. sau eu stiu ... sa fie mai interesante . Cred ca pentru multi sunt enervante aceleasi intrebari puse de catre colegi mai noi care nu au avut curiozitatea sa dea 1 pagina in urma sa citeasca raspunsul inainte sa posteze ...

Comment

• poate ca si tu ai dreptate, eu nici o data nu am negat greselile, poate ca o fi fost si vina mea! o sa incerc sa.i iau altfel pe respectivii...si, multumesc de indrumari
                      sigpic

Comment

• cu placere ! mai are cineva nelamuriri ? deschid birou de plangeri )

Comment

• aici se inchide , la anul redeschidere
                          sigpic #

Comment

• topic redeschis, pe 3 aprilie se inchide. deci fetele, la treaba, cat fight
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Deci sa fie rasfat si sa fiu on topic nu suport pe ......Piele ca a mers la padurea verde )
                              sigpic #

Comment

• eu unu nu suport pe nici un moderator si le doresc multa ...........................bip bip bip,......
                                Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google