Pe Cine Nu Suportati Din Membri Forumului,daca Aveti Curaj!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hai sa fiu eu primul.

Primul pe lista e Deluxe, ma enerveaza ca are masina mai jmekera ca a mea.
    Al doilea e catafof, nu il mai suport de cand s-a miscat mai repede ca mine a cumparat H&R-urile unui coleg. Nu puteai sa mai intarzii si tu juma de ora?
    Al 3 lea pe lista, de fapt sunt mai multi, e echipa de la daciashop. Ma enerveaza ca au acolo chestii multe care imi fac cu ochiul dar nu reusesc sa le cumpar
    Last edited by yrman; 1 April 2011, 09:41.
    sigpic

Comment

Eu n-o suport pe Nuti Udrea.
      Aaa, nu e membru pe forumul asta? Ca n-are Logan. Am inteles. Scuze. Intru imediat pe pagina ei de facebook sa vad daca si-a putut inchide centrala.

Nu-i suport pe cei care au motor de 1.4 si consuma mai putin ca cei cu diesel.
      Si ma enerveaza aia care nu-si pun locatia la profil, sa stiu cu care capat al tarii ma cert.
      Last edited by mr.K; 1 April 2011, 10:03.

Comment

Pe eu4yas! ))

Comment

A, uitasem. Nu-l suport nici pe PCH. Ca nu-i place albastrul.
          Si tot revine in peluza aia unde si-a contaminat acidul dezoxiribonucleic .

Comment

Mie imi place sa merg pe un drum asfaltat, nu ca tine pe unul plin de gropi! Daca vrei, te pot ajuta sa intri pe asfalt!....iti arat calea cea buna!

l-am uitat pe loganu, nu-l sufar pe umflatoiul ala pentru ca a schimbat parola la contul de filelist

Comment

Io nu-l suport pe PCH si pe Darkside. S-au aliat impotriva mea, acum vezi doamne fac si excursii amandoi cu rucsacul in spinare prin Muntii Transfagarasanului )))))), compun pamflete amandoi!

Mi-au mancat zilele! ))))))
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

Mergi cum poti Eu4yas.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

un nu-l suport pe sonykel ca nu mai intra pe forum doar pe constanta
                  sigpic #

Comment

eu nu-l suport pe Se8ita.... se stieeee
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

pe cine nu suporti?
                      sigpic

Comment

eu nu-l suport pe crististreulea la cate tutoriale face si eu nu pot
                        sigpic #

Comment

Am început să nu mă mai suport. Cred că o perioadă nu o să-mi mai vorbesc.
                          Numai bine.
                          Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
                          sigpic

Comment

mumus .."eu nu-l suport pe Se8ita.... se stieeee "

normal ....ca inca nu ai invatat sa scrii corect userul meu....
                            Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

nu-l suport nici pe sebita ca nu se intelege cu mumus
                              sigpic #

Comment

nu-l suport pe ice, pentru ca a adus numai o placinta de la turda
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google