Pe Cine Nu Suportati Din Membri Forumului,daca Aveti Curaj!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bai eu nu va suport pe niciunu, mai ales pe FULGuletz(ca e antiplastic rau), apoi skandal, FOF-u, DarkSide si astia care mai sunt admini )

Desi nu va suport, imi place sa-mi petrec timpul cu voi :d
    Last edited by bogddanel; 2 April 2012, 12:50.
    Multi imi spun ca sunt nebun...
    Sincer? Nu credeam ca e asa vizibil...

Comment

• Eu nu-i suport pe: o8MeLC(ca e momaie) , Lau911(ca e tamaie), aleXspeed, zis si distrigaz, viteza(ca e gogae) skandal(ca are chelie), matheo66c(ca are 4 proiectoare), TheJocker(are masina visinie ca a mea, dar mata), dsign(a lu` asta e de curse), MCD(ca si-a luat vrs), CataFOF(ca bate 16v), Ivan_Marian(ca vb mult), PCH(ca si-a luat ford), Golan91(ca si-a pus rollbar), Valentin_N(ca face masina turbo), vitriol(cu asta n-am nimic), darksid3(nici cu asta), Fugulet(ca e betiv), Fane_CLK(zis si fane cosciug,dric), Dany_DNY(ca are taxiu tunat), ghiaurul(si asta ma enerveaza asa degeaba), B-64-MVP(pe asta nu-l suport neam), Canto(ca are cel mai tare sistem audio), B-53-SDP(ca-si afuma singur alba ca zapada), Alex_SYA(ca are si motor), Agentul(ca are masina galbena), Mario_Popa(ca bea mult), ady_p(ca nu mai e vecinul meu), Cezar(ca e doctor), 'dada(ca are masina mai joasa ca a mea), evali_daniel(ca vinde piese), c.vio(si asta are masina de curse), sorin_pss(ca sta la sinaia) Soran(si asta are magazin de piese), Bobina(pe asta nu-l suporta nimeni), grasu'ABT(ca e gras si mananca la micarie), Roxana22(o aroganta si o fitoasa), PNF(ca e nebun, si nu mai vine la intalniri), Bezmeticu(ca are vrs diesel), Viperutzu(ca poarta ochelari tot timpul), anutzzzZZZzzzZZZzzz(e sora lu VRN, nu ?? deci nu o suport), Loganu'(ca sta la navodari), 60FUG(ca-i trage masina), cos_min_i(ca le stie pe toate), al!n(de talamb ce e), Dragman(ca are prea multe leduri), hmv86(ca nu mai termina masina), preda_arycy(asta e la gramada), gmv97(ca are masina visinie si ma face de ras), alessandro(si asta stie prea multe), euforyas(ca nu mai vine la intalniri), sdc(ca si-a luat b8), bogddanel (si pe fratisu`), pe aia din timisioara/arad (ca au circuit), mvs90(ca avea jante ca ale mele),maryus_laudat (ca vb mult), alexgrasu(nu-l suport de felul meu), leo_negresecu(ca are papuc frumos), sandugolanu(ca se pricepe la toate), DOC(ca are honda), CristiXP (ca are clio sport), pe restul din bucuresti care nu i-am scris, pe cei care nu-si afiseaza varsta si/sau orasul la profil etc etc etc

Amin!

Comment

• lasa-ne, lasa-ne...ciobane, pleca din ghencea...fa-ne sa ne fie dor de tine

ps: dedicatia era pt tvstar, nu pt altii.

ps2: nici io nu te suport, bah ultras, ca aveti circuit mai fain decat asta al nostru, numa' ca nu v-ati duce sa va rupeti dracu' gumele pe el
        Last edited by Seba; 2 April 2012, 19:23.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Ce circuit avem nenea,ala de kart-uri?
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• Eu nu-i suport pe unii din bucuresteni pentru ca... desi au sherparia lor,ne 'intoxica' si aici.

Comment

• Dark,e rost de şerpăarieee!!!!
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by KELBURTOS View Post
                Eu nu-i suport pe unii din bucuresteni pentru ca... desi au sherparia lor,ne 'intoxica' si aici.
                Pai de ce nu intri in sherparia noastra?
                Ia sa-ti urez un sincer "Mergi cum poti!"
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by KELBURTOS View Post
                  Eu nu-i suport pe unii din bucuresteni pentru ca... desi au sherparia lor,ne 'intoxica' si aici.
                  Precum Coca-Cola,sunt peste tot...
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• V-am starnit?

Comment

• Mult nu trebuia, iti dai seama

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                        Precum Coca-Cola,sunt peste tot...
                        Senior Coca cola le zic la......????????? (nu bucurestenilor )
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• Cei mai oameni rai sunt aia din sherparie. Acolo intra cine vrea si iese cine poate, iar cei care ies, raman cu sechele toata viata.
                          Asa vorbeste lumea-n sat.

Eu sunt de acord cu Niki.B: nici eu nu-l suport pentru ca s-a facut arogant rau.
                          Last edited by vitriol; 2 April 2012, 20:24.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Va informez ca sunteti offtopic!

Matheo: feisbuc-ul tau e prea linistit

Comment

• ia zi`le ma dark ceva de foc belit si alte jargoane de`ale sherpariei

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                                Va informez ca sunteti offtopic!

Matheo: feisbuc-ul tau e prea linistit
                                Si asa ramane!!!!!
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google