If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pe Cine Nu Suportati Din Membri Forumului,daca Aveti Curaj!
Eu nu-i suport pe: o8MeLC(ca e momaie) , Lau911(ca e tamaie), aleXspeed, zis si distrigaz, viteza(ca e gogae) skandal(ca are chelie), matheo66c(ca are 4 proiectoare), TheJocker(are masina visinie ca a mea, dar mata), dsign(a lu` asta e de curse), MCD(ca si-a luat vrs), CataFOF(ca bate 16v), Ivan_Marian(ca vb mult), PCH(ca si-a luat ford), Golan91(ca si-a pus rollbar), Valentin_N(ca face masina turbo), vitriol(cu asta n-am nimic), darksid3(nici cu asta), Fugulet(ca e betiv), Fane_CLK(zis si fane cosciug,dric), Dany_DNY(ca are taxiu tunat), ghiaurul(si asta ma enerveaza asa degeaba), B-64-MVP(pe asta nu-l suport neam), Canto(ca are cel mai tare sistem audio), B-53-SDP(ca-si afuma singur alba ca zapada), Alex_SYA(ca are si motor), Agentul(ca are masina galbena), Mario_Popa(ca bea mult), ady_p(ca nu mai e vecinul meu), Cezar(ca e doctor), 'dada(ca are masina mai joasa ca a mea), evali_daniel(ca vinde piese), c.vio(si asta are masina de curse), sorin_pss(ca sta la sinaia) Soran(si asta are magazin de piese), Bobina(pe asta nu-l suporta nimeni), grasu'ABT(ca e gras si mananca la micarie), Roxana22(o aroganta si o fitoasa), PNF(ca e nebun, si nu mai vine la intalniri), Bezmeticu(ca are vrs diesel), Viperutzu(ca poarta ochelari tot timpul), anutzzzZZZzzzZZZzzz(e sora lu VRN, nu ?? deci nu o suport), Loganu'(ca sta la navodari), 60FUG(ca-i trage masina), cos_min_i(ca le stie pe toate), al!n(de talamb ce e), Dragman(ca are prea multe leduri), hmv86(ca nu mai termina masina), preda_arycy(asta e la gramada), gmv97(ca are masina visinie si ma face de ras), alessandro(si asta stie prea multe), euforyas(ca nu mai vine la intalniri), sdc(ca si-a luat b8), bogddanel (si pe fratisu`), pe aia din timisioara/arad (ca au circuit), mvs90(ca avea jante ca ale mele),maryus_laudat (ca vb mult), alexgrasu(nu-l suport de felul meu), leo_negresecu(ca are papuc frumos), sandugolanu(ca se pricepe la toate), DOC(ca are honda), CristiXP (ca are clio sport), pe restul din bucuresti care nu i-am scris, pe cei care nu-si afiseaza varsta si/sau orasul la profil etc etc etc
Cei mai oameni rai sunt aia din sherparie. Acolo intra cine vrea si iese cine poate, iar cei care ies, raman cu sechele toata viata.
Asa vorbeste lumea-n sat.
Eu sunt de acord cu Niki.B: nici eu nu-l suport pentru ca s-a facut arogant rau.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment