Pe Cine Nu Suportati Din Membri Forumului,daca Aveti Curaj!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da cine i-a facut poze primul la masina lui D-Fens mah?
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Pai eu i-am facut...de ce?

Nici pe tine nu te mai suport decand nu mai esti Rocri...
      Last edited by Ionut; 1 April 2009, 19:10.

Comment

eu nu-l mai suport pe twetty... presimt ca la vara doarme pe scoici, bea bere calda si mananca meniu vegetal...
        Last edited by Zsolt; 1 April 2009, 19:31.

sigpic

Comment

la vara o sa vin cu familia ma...
          Pe bunica-ta o mai suport

Comment

Bai neseriosilor! Ati lasat "Loganisti asupriti de consoarte", ca n-aveati curaj sa va spovediti-macar de fatzada!- ca sa nu va citeasca sotiile/iubitele posturile si sa va puna la...post! Ati inceput sa aruncati cu vorbe unii in altii , mai rau decat presa in "bietul" Piti(ala filmat cum triseaza la cazinou) dupa meciul cu Serbia! Oameni seriosi sunteti? Nu cred! Dar tocmai de aia imi place sa fiu pe langa voi, atata cat pot...
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Originally posted by adimrv View Post
              eu sunt "prieten" sa nu zic altfel cu sinx
              ce sa iti fac daca nu ai putut sa te abtii... tu ai inceput cu carcotas, alea alea... eu unu nu am avut cu nimieni nici o disputa pe forumul asta pana acum si nu am de gand sa incep cu tine... asa ca pot incepe prin a-mi cere scuze si a recunoaste ca am avut si eu partea mea de vina. Imi place sa intru pe acest forum si nu vreau ca de acum inainte sa intru si sa vad cum ne atacam unul pe celalalt... imi cer scuze daca te-am ofensat cu ceva...
              PS: felicitari pentru faptul ca o sa fi tatic... sanatate si tie si sotiei tale si mai ales copilului...
              sigpic

Comment

sinx
                multumesc de urari si asa cum zici tu sunt de acord, ne lasam purtati de orgoliu sau mai stiu eu de ce si ne luam unul de altul si eu imi cer scuze daca te-am ofensat cu ceva.
                sigpic #

Comment

eu suport pe toata lumea sunt un pic suparat pe domnuk ca ma penalizat asa de bun venit in 2009 dar nu-i nimica
                  offtopic adimrv felicitari sanatate familiei
                  aaa si era sa uit pe sonykel nu il suport ca ma bate tot timpu la cap alex nu mai da muzica tare alex numai face brun alex numai face alea alea si mam linistit acuma il iubesc nu de alta dar mi-am schimbat anvelopele :P
                  drive with speed than you die fast

Comment

io nu va suport pe nici care si va inchid forumul
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Asta cu inchisul forumului prinde bine de 01 aprilie

Comment

bai lasati glumele cu inchisul forumului...ce naiba....suntem oameni ne intelegem

eu nu ii supart pe aia care au logan...si din cate am observat sunt o gramada pe forumul asta...eu zic sa facem o campanie sa ii mai rarim....ce D***u...unde te uiti user cu logan...parca ar fi avion "rahatu" ala de logan toti au asa ceva...nu imi vine sa cred....aaa si nici pe nemti nu prea ii mai suport si aia s-au stricat la cap si isi cumpara lighiane ..."a inebunit lupu"
                        0.9 tce SL plus

Comment

baieti, eu sunt destul de nou pe forum, dar spun si eu:

-nu il suport pe cristi Xp ca a format forumul asta care nu ne ajuta cu nimic si pe Andrei care stie prea multe
                          -nu il suport pe AlexNeagu ca si-a modificat primul ph2-ul
                          -nu il suport pe LAE ca nu am si eu jante ca ale sale
                          -nu in ultimul nu imi suport meseria ca mereu sunt la munca atunci cand ma hotarasc sa vin si eu la vreo intalnire
                          sigpic

Comment

ce topic cu iz de scandal, dar mai bine pe fata decat pe la ''spate''...

Comment

asa-i LAE da multa mai si glumeste
                              drive with speed than you die fast

Comment

eu nu l-as suporta, ba chiar l-as ura, pe cel care si-ar face cont pe forum, care sa aibe la masina aceasi nuanta ca a mea (sunt singurul pe forum)

si pe cei care imi dau warn, de fapt o singura pers mi-a dat. nu e nevoie sa o zic, ca se simte.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google