Pe Cine Nu Suportati Din Membri Forumului,daca Aveti Curaj!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu sunt eu persoana care a dat warn : asta ca sa ies din discutie DAR oricine ar fi dat warn, a facut-o din bun simt, altfel iti dadea direct "rosu" si oricat de nedreptatit te simti, exista un Regulament pe care toti trebuie sa-l respectam mai mult sau mai putin. Cand e "mai putin" , intervine acel warn. In concluzie nu e...elegant.. sa afirmi ca "acea persoana" ar trebui sa se simta ca ti-a dat warn pentru ca din start a fost fin si te-a atentionat. Este singura notare care o fac pe tema asta deci nu e nevoie sa-mi raspuni mie sau altcuiva.
    Acum sa revenim la subiect
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

te simnti coane, si pe mine m-ai ars din serva asa cald cum am intrat pe forum!!! am cazut prada la invidiosi si am fost atras in cursa de o pi....da lucialina parca si m-am enervat si am primit cartonasu'....dar am vazut ca nu porti dusmanie ca la cati tampiti suntem pe forum mai pica de fazan cate unu' ca mine asa mai nou....

Comment

Ce bine ai zis faza aia cu tampiti....bine ca a iesit din gura ta.

Comment

lae, te cam intreci cu gluma...de alin te-ai luat, acu l-ai facut "3,14" pe lucialina. calmeaza-te. vacanta pe weekend pt jigniri, de luni esti binevenit. dati-o dracu de treaba, asa mari pasiuni naste forumul asta?
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

eu zic ca mai bine inchideti topicul asta, ca iar se ivesc discutii aiurea

daca nu cumva, moderatorilor le place sa dea ban
            Last edited by bogdan_1984; 3 April 2009, 10:51.
            sigpic

Comment

pai clar se inchide. a inceput ca o gluma de 1 aprilie si uite ce-a ajuns...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

nu nu nu il inchideti ca il redeschid eu
                cristi_LCD

apropo bogdan te plangeai ca ai un warn... pot sa-ti dau si eu unu? pot pot??? asa din amicitie

sigpic

Comment

nu mai redeschizi nimic
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

bine da lasatil deschis pana la paste ca vine saptamana mare si trebuie sa ne purificam sufletele , si dupaia il inchidem si fumam cu totii ceva mareeeeeeeeeee....

sigpic

Comment

ne invata boris pe toti ce si cum sa fumam

Comment

acest topic are o viata de 1 la 4 zile pe an si se redeschide in fiecare an.

Pe Cine Nu Suportati Din Membri Forumului,daca Aveti Curaj!
                        sigpic #

Comment

spune tu, daca ai curaj
                          eu nu il suport pe kenjiro_sanga, pentru ca este electrician

Comment

am crezut ca ii pe bune ......sa dea in gat pe cine nu suporta sau are vre-un colt impotriva unui coleg de forum , dar cred ca era de precizat in titlu ca o paranteeza (pe cine vreau sa periez),in fine cand se v-a umple paharul si da pe dinafara spun tot, deocamdata are umpic de zat dar se prescrie
                            http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

ba se inchide ba nu se inchide. ce thread doamnee

Comment

@adimrv: nu te suport. Ba chiar te urasc din tot sufletul meu . De-aia suntem prieteni...
                                The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google