Pe Cine Nu Suportati Din Membri Forumului,daca Aveti Curaj!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu nu il suport pe Streulea...e prea de treaba.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Eu nu-l mai suport pe Marx, prea se baga in seama (sa arate cat e de destept).
      Dar am inteles de la altii ca e un tip OK, sigurat imi va trece in viitor (ca nu pun niciodata la suflet), dar pana atunci, nu-l inghit.

Comment

eu nu-l suport pa "tavi" de la arad ca a luat o cupa cu 1.4
        sigpic #

Comment

eu nu-l mai suport pe Cristi_Xp, mi-a luat banii pentru o resoftare stage 2, amu trage masina de rupe si el face misto de mine ca cica as scoate ceva fum
          si ohh daaa, mumus, no.1 cel mai antipatic Brasovean
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Nu-i suport pe cei care vor sa se imbogateasca prostindu-i pe altii, desi unii spun "lasa mai, nu-i prost cine cere, e prost cine da". Corect si nu prea. Cand am ocazia le infig bete in roate, cu cea mai mare placere.
            Nu-i suport pe cei de spun cateceva, insa nu isi pot sustine afirmatiile.
            Nu suport oamenii de cauta scandal, "telenovelistii".

Comment

eu deja nu mai suport
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

eu nu ma suport
                sant bucuros ca ma suportati voi
                sigpic

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
                  eu deja nu mai suport
                  tare asta tareeee..........
                  sigpic #

Comment

Eu nu il suport pe suporterul celui pe care nu il suporta Tavi
                    , mai exact pe stig sau sting.... se baga precum OB-ul in seama ... si in acelasi asentiment cu mine stiu ca sunt multi. Ca sa fie si una pe bune pe langa mult periaj.

Si nu il suport pe Pufy.... ca nu ne da shaormele inapoi
                    Last edited by yrman; 2 April 2010, 16:25.
                    sigpic

Comment

Eu nu-l suport pe Cezar,si-a batit joc de topicul meu,Am vrut sa-l dau jos pe organizatorul din Bacau si am ajuns sa nu-l pot vota pe cel mai mare comunist[Cezar].Il mai am pe lista si pe Darksid3 care mi-a dat avertisment nestiind ca a fost o gluma destituirea.Sper ca nu o sa ma luati la ochi de acum.

Comment

nu mai suport acest user. este tot timpul cu gura pan' la urechi.
                        sigpic

Comment

Da Bogdane,acest galatean ar trebui decapitat.

Comment

Un sfat...acum considerati ca nu sunt verde cascati gura ce scrieti ca a trecut 1 aprilie...deci cascati gura ca mine...pana la urechi

Bogdane...viata e prea amara uneori si trebuie tratata asa cum fac eu.
                            Nea' Kelburtos...infrunta-ma te rog face to face la o miniregionala/regionala/intalnire fulger etc

Hai sa fiu si on topic si asta e pe bune....nu ii suport pe aia pe care ii ajuti si pe urma cand ii sanctionezi ca au gresit pe forum ma imbogatesc...in partea frigorifica a apartamentului
                            sigpic

Comment

hai domnilor ca mai un pic si se inchide topicul, spuneti tot ...
                              sigpic #

Comment

s-a redeschis 2 zile pe an , spuneti pe nume, daca aveti curaj
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google