Da azi sotia mea a facut testul barza si a iesit pozitiv sunt fericit dar nu stiu cum sa reactionez v-a rog sfaturii!
Pentru tatici , mandria lor de copii
Collapse
X
-
eu stau ca pe ghimpi ptr ca din zi in zi tre sa mi se nasca fetita Si eu am ramas prost , interzis, masca cand am aflat ca voi fi tatic radeam plangeam..nu stiam ce fac
Asculta la mine de ce ai nevoie :
1. fii mai atent ( ca de obicei ) cu sotia/prietena
2. sa va plimbati vara asta ca apoi nu se mai stie
3. sa te incarci cu f f f f mult calm pentru ca sotia va fi destul de nervoasa toata perioada
4. sa eviti orice cearta. cedezi primul...
5. sotia o sa capete schimbari ( la corp ) fii alaturi de ea si sustine-o ca n-o sa-i pice bine cand spre sfarsitul sarcinii o sa vada ca a luat 15-20 kg in plus
6. cauta un medic bun si fa testele cele mai importante
7. nu bea seara bauturi alcoolice ca nu se stie la ce ora trebuie sa iei masina sa alergi dupa capsuni..portocale..ciocolata..inghetata
8. Vorbeste cu burtica ca sa fie vorbaret/vorbareata Eu de cum intru in casa si ma aude vorbind ii da picioare mumasii . Pana atunci sta nemiscata o zi intreaga
In rest..iti doresc sa fie sanatoasa/sanatos , sotia sa duca sarcina f bine si sa fiti fericiti. O sa fie un dar de la D-zeu acest copil !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Posttot o sa faca.. o sa -si descopere jumatatea lui un apetit sexual..de n-o sa stie ce e cu el )In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment